Akujin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Hiroshima Mon Amour, tou Alain Resnais, etos:1959 http://www.imdb.com/title/tt0052893/ prosfata diavasa liga gia tin tainia auti (pou aplws iksera oti yparxei san wraios titlos +mono), kai omologw oti me kinisan poly sto na thelw poly na tin psaksw kai na tin dw. yparxei kaneis edw sto insomnia pou na tin exei dei kai na mou pei 2 logia pws tou fanike ktl. ?? .... cheers!
konnak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Aku, αν ψάξεις στο τόπικ "Περιοδικά και DVD", κάποια στιγμή το είχε δώσει κάποιο περιοδικό και αν θυμάμαι καλά ή ο paredwse ή ο dim_b είχαν γράψει δυο λογάκια.
konnak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Ναι τελικά λάθος θυμόμουν, απλά το είχε αναφέρει ο dim_b: Post #31
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Sorry, ξέχασα τελείως το συγκεκριμένο topic. Ναι, την έχω δει αρκετά παλιά. Απ' όσο θυμάμαι, δεν με ενθουσίασε αν και θεωρείτο αντιπολεμικός ύμνος. Ναι κι ένα άλλο link (καλύτερη περιγραφή και μια γρήγορη ανάλυση): http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=1:22499
gerontas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Η έκδοση του DVD-HT (3/2004) είναι όπως έγραψε και ο dim_b αξιοπρεπέστατη για την ηλικία της ταινίας, δυστυχώς τα extras περιορίζονται στο trailer κι ένα ενοχλητικό (και κλειδωμένο) διαφημιστικό του χορηγού. Να τι χρειάζονται τα αντίγραφα ασφαλείας Η ταινία, ανήκει στο προσωπικό μου top-10. Την είχα δει για πρώτη φορά στο... Αμφιθέατρο του ΕΜΠ, αρχές της δεκαετίας του 80 και με σημάδεψε. Το σπαρακτικό "Δεν είδες τίποτε στη Χιροσίμα" που επαναλαμβάνει ο Ιάπωνας στη Γαλλίδα, με κυνηγούσε για μέρες κι ένοιωθα πώς όλοι οι Δυτικοί είμαστε συνυπεύθυνοι για ότι έγινε. Εννοείται πως την ξανάδα αργότερα σε καλύτερες συνθήκες προβολής. Είδα αργότερα την Καζαμπλάνκα και μου φάνηκε "ρηχή" κι ας έπαιζε η Μπέργκμαν
Johnny_Blitzoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Την ταινία την έχω, αν σε ενδιαφέρει ακόμα και δεν την βρήκες από αλλού επικοινώνησε μαζί μου. Δεν ξέρω πως να το κάνω εγώ, μόλις έκανα εγγραφή, μαθαίνω ακόμα.. :smile:
Akujin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 thanx for your offer Johnny, tin vrika tin tainia se divx kai skopeuw na tin dw autes tis meres. cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.