Προς το περιεχόμενο

Κολληματα και βουητα..σε καινουριο pc

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω στησει ενα νεο pc m/b asrock p4v88 & celeron 2.4 1gb ram Kingston & sata2 wd 160gb fx5200 (με ψυκτρα οχι ανεμιστηρα) με καινουριο case. Αρχικα οχι παντα ακουγεται απο μεσα ενα βουητο κατι σαν να σφυριζει οχι παντα ομως. Λεω θα ειναι το τροφοδοτικο. Εβαλα ενα 460W Silent αλλα παλι κατι ακουγεται. Επισης οχι παντα αργει 1-2second να ανοιξει ενα καταλογο ή πχ κολλαει το αριστερο κλικ οταν πας να ανοιξεις κατι.

Το κουτι να φανταστειτε το εχω και ανοιχτο μηπως ζεστενεται. Θα βαλω βεβαια και εναν ακομη ανεμιστηρα μπροστα για να τραβαει κρυο αερα, αλλα δεν ξερω παλι αν ειναι λογο ζεστης. Παρακατω σας δινω τις θερμοκρασιες:

Μητρικη: 36C

Επεξεργαστης: 57C

Σκληρος δισκος: 41C

Cooling FAN: 2679RPM

Περιμενω λυσεις/προτασεις..

Δημοσ.

Ο ανεμιστηρας της m/b? Εννοεις αυτο τις CPU? Αν ναι, παντως ειναι πεντακαθαρο αφου προχθες το εγκατεστησα. Οσο και για την καρτα ειναι ολοκαινουρια... Θα βαλω ενα ανεμιστηρακι επανω στην ψυκτρα αυριο μηπως και βγαινει ο ηχος απο την θερμοτητα που παραγει.

Δημοσ.

O thoribos malon proerxete apo to kouti.Dokimase otan kanei thoribo na piaseis me dinami to kouti se diaforetika simeia mipws kai stamatisei to triksimo.

Twra gia ta kolimata borei na proerxontai apo diaforetika components tou pc kai na min exoun kamia sxesi me ton thoribo pou akous.Dokimase na alakseis mouse mipws kai lithei to provlima .

Δημοσ.

Ανοιξε το και κοιτα το προσεκτικα.Βαλε το αυτ σου και που θα παει,θα προσδιορισεις απο ποια μερια ερχεται.Πιασε και το buzzer,και τους πυκνοτεσ,να δεις μηπως ερχεται απο εκει.Αν ειναι ψιλος ο ηχος τοτε ειναι κατι απο εκει,αλλιως οπως ειπαν και τα παιδια μαλλον ανεμηστηρακι..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον εγω εχω αλλο προβλημα εχω mb p4v88 και εναν ναο σκληρο seaget sata 250gb και δεν μου τον βλεπουν τα bios αλλο σκληρο sata τον βλεπουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...