Omiloparmenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Παιδιά για σας...σήμερα με την αυγούλα είπα να κατεβάσω σιγά σιγά κάποια διανομή του Linux ώστε να μάθω κάτι και από αυτά. Είχα ακούσει οτι η διανομή Mandrake είναι η πιο καλή για ένα αρχάριο χρήστη στο linux. Τη βρήκα λοιπό στον ftp server της ntua.gr,εκεί όμως έχω μπερδευτή αν πατήσετε εδώ θα δείτε οτι υπάρχουν διάφοροι φάκελοι...τα περιεχόμενα του 8.1 πρέπει να τα κατεβάσω σίγουρα(ενω έχω μπεί και στον υποφάκελο i586)...το φάκελο update το λέει και το όνομα του για τι είναι, οπότε το αφήνουμε,ο φάκελο current μας παει στο φάκελο 8.1 οπότε μένει ένας ακόμα αυτός που λέει ISO...αυτός χρειάζεται;; αν ναι σε τι...παρακαλώ πείτε σχετικά με τον φάκελο "ISO" αλλά και αν όλα τα υπόλυπα που λεω είναι σωστά Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
apoikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Βασικά στο φάκελο ISO βρίσκονται αυτά που πρέπει να κατεβάσεις! Αν τον ανοίξεις θα δεις ότι περιέχει τρία αρχεία της μορφής Mandrake81-κάτι.iso. Τα αρχεία αυτά είναι ISO images των cd της διανομής, κάθε τέτοιο αρχείο δηλαδή περιέχει ένα CD της διανομής. Αφού τα κατεβάσεις πρέπει να τα γράψεις σε CD με ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής CD. Οι οδηγίες για το πώς θα το κάνεις αυτό περιέχονται στο README του ίδιου καταλόγου. Θα δημιουργήσεις έτσι 3 cd, εκ των οποίων το πρώτο θα είναι bootable, και θα κάνεις την εγκατάσταση απλώς bootάροντας απ΄ το CD. Από τα τρία αυτά αρχεία νομίζω πως μόνο το πρώτο είναι πραγματικά απαραίτητο, τα άλλα δύο έχουν εξτρά utilities και προγράμματα. Απλώς έχε υπόψιν σου ότι κάθε τέτοιο αρχείο είναι κοντά 650 MB!!! Ελπίζω να βοήθησα
Omiloparmenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Τώρα crazy_piston με πέθανες!...θα το πάρω τελικά retail...έχω ακούσει ότι οι διανομές του linux δεν είναι ακριβές...το θέμα είναι ότι έψαξα σε Ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα αλλά δεν έχουν το Mandrake 8.1 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ και πόσο κοστίζει; Σε ευχαριστώ πάντως
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Sta Papasotiriou yparhei sigoura. Den xerw gia poio logo den yparhei sto site tous... <p>Y.G Molis phra to new teyhos tou PCPlus (xenoglwsso magazine) kai sto dvd tou yparhei mia new ekdosh tou Redmond Linux Personal, pou einai leei katalhlh gia autous pou xekinane twra. Den thn ehw dokimasei opote den mporw na pw tipota perissotero! <p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: billdanos ]</p>
ODT Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 kati ligotero apo 7000 drx den to syzhtao,prepei na to pareis<p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: ODT ]</p>
sap Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Th dianomh mandrake 8.1 mporeis na th breis sto DVD tou periodikou RAM tou noembriou 2001 (teyxos 152).Akoma ki an den to exeis to sigekrimeno teyxos, nomizo pos an epikoinoniseis me ton Dimosiografiko Omilo Labrakh (pou ekdidei to ram) 8a mporeseis na to breis.Sigoura symferei perissotero na doseis 2000 drx gia to periodiko para na agoraseis ena 'paketo' kamposon xiliadon draxmon apo ton Papasothrioy.Genika den nomizo pos prepei na dapanhseis xrhmata gia na apokthseis to linux, ena litourgiko pou einai eley8ero kai dorean.Isos kapoioi poun oti sta paketa yparxoun kai biblia,manuals ktl.Ypen8ymizo oti sto Internet (p.x. http://www.linuxdoc.org ) mporeis na breis apeires phges documentation, HOW-Tos ktl <p>[ 08-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: sap ]</p>
Omiloparmenos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...έστειλα e-mail στο RAM και περιμένω απάντηση...η φάση είναι ότι είχα το τεύχος 153...τεσπα....σύντομα πιστεύω θα τα έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.