Πέτρος Σ. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Λοιπόν.... Του βάζω να διαβάσει DVD και δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Στο Nero όλο βγάζει πως υπάρχει κάποιο σφάλμα το οποίο δεν διορθώνεται και ακόμα όταν του βάζω να κάνει rip με το DVD Shrink και κολλάει. Αν δεν κάνω λάθος άρχισε τα τσαλιμάκια όταν έβαλα στον υπολογιστή το NEC το DVD-R και ψάχνομαι τώρα να δω τι φταίει. Καταρχάς ο υπολογιστής μου πρέπει να έχει ιό και δεν πάει τίποτε σωστά και μια από αυτές τις μέρες θα τον κάνω format. Λέτε να φταίει κι αυτό;
gdevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Αν έχει πολλά χρόνια που αγόρασες το πλέξτορ μπορεί να έχει αρχίζει να τα παίζει, μπορεί να θέλει μια αναβάθμιση firmware, ή μπορεί να είναι και ο ιός. Πάντως το τελευταίο μου φαίνεται λίγο απίθανο, δεν ξέρω αν κάποιο member με μεγαλύτερη εμπειρία μπορεί να σου πει κάτι με σιγουριά. Κάνε το φορμάτ, αφού λες ότι έχεις και άλλα προβλήματα, να αποκλείσεις τον ιό και μετά αν συνεχίσει το πρόβλημα ξαναποστάρεις και το συζητάμε. Πάντως γιατί δεν προσπαθείς να καθαρίσεις τον ιό με κάποιο antivirus; To φορμάτ είναι μεγάλος μπελάς, ειδικά άμα έχεις πολλά προγράμματα εγκατεστημένα για να τα ξαναπεράσεις, και είναι λίγο τακτική πονάει χέρι κόψει κεφάλι :grin: !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.