Προς το περιεχόμενο

πως να στήσω proxy server?

pantelikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά...

μοιράζομαι μια σύνδεση DSL με ένα router Netgear με την συμβία και σκέφτομαι την λυση του proxy server για να μην διπλοκατεβάζουμε τα ίδια αρχεία. Έχει κάποιος κάποια σχετικά εύκολη λύση; Δεν θέλω να στήσω τώρα MS ISA server.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Απαντάω αν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω επειδή το έκανες ένας φίλος μου αυτό!Ξέρεις πόσο του πήρε να στήσει τον proxy;10 ώρες διάβασμα και άλλες τόσες περίπου δουλειά!Δεν είναι και το πλέον εύκολο από ότι μου είπε

Δημοσ.

Gia na mhn katebaqzete k oi 2 ta idia arxeia apla na exete ena koino fakelo "Donwnloads" !! Kai gia P2P ena pc downloader opou exete k oi 2 access mesw remote kai bazete na katebasete oti 8elete ....

O proxy pou 8a casharei arxeia topika klp klp ektos apo axrhstos, mono talaipwria 8a einai

an den exeis empeiria....

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ με έναν φίλο μου έχουμε στήσει ένα LAN και μου μοιράζει εδώ και 5 μήνες DSL μέσω του CCProxy τον οποίο απλά τον κάναμε εγκατάσταση, τον ενεργοποιήσαμε και από τότε δουλεύει μια χαρά!!! Είναι πολύ απλός. Τώρα, αν θες κάτι πολύπλοκο προφανώς δεν θα σου χρησιμεύσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...