Προς το περιεχόμενο

Mozilla-Firefox

UnderDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχάς δεν πίστευα οτι ποτέ εγω θα έκανα τέτοιο post χωρίς να θέλω να πώ τίποτα για τους υπόλοιπους αλλα συνέβη κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.

Είχα ανοιχτά 3 παράθυρα του Mozilla-Firefox εκ των οποίων τα 2 ήταν σε σελίδες που είχα κάνει sign in με τον λογαριασμό μου.

Ξαφνικά μου κολλάει η μπάρα που δείχνει να φορτώνει και στα 3,το υπόλοιπο pc δούλευε κανονικά,μου κλείνει το group με τα 3 παραθυράκια και με το που πάω απο το shortcut να το ανοίξω ξανά μου ζητάει εναν account έχοντας ήδη εναν default με τον οποίο όμως δεν μπορούσες να κάνεις...sign in(που?) και ετσι έφτιαξα δικό μου.Φόρτωσε κανονικά η αρχική σελίδα αλλα όλα τα bookmarks σβησμένα(και είχα και πολλα!).

Επίσης στο ενα site απο αυτα που ήμουν μέσα έχοντας κάνει sign in ο λογαριασμός μου φαίνεται να έχει σβηστεί εντελώς απ το site(!!!) αφου και στην επαλήθευση κωδικού που ζητάω να μου στείλει στο e-mail μου λέει οτι κανένας τέτοιος λογαριασμός δεν υπάρχει στο site.

Αυτα τα ωραία.

Δημοσ.

Αναφορικά με το 1ο πρόβλημα, τα accounts όπως λές βρίσκονται στην διαδρομή C:/Documents and Settings/%UserName%/Application Data/Mozilla/Firefox. Εκεί στον φάκελο Profiles θα υπάρχουν λογικά δύο φάκελοι: ένας default και ένας με το όνομα του profile το οποίο είπες ότι έκανες. Αυτό μπορείς να το σβήσεις και την επόμενη φορά ο FF θα χρησιμοποιήσει το default profile το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων και τα "χαμένα" bookmarks.

Αν σου παρουσιάσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα (είτε σου ζητάει να φτιάξεις καινούριο Profile είτε δεν φορτώνει καν), alt+ctrl+del-->Processes και σβήνεις ότι firefox.exe βρεις εκεί. Μετά ο FF θα αρχίσει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...