zorbas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Εχω εγκατεστημενο στο σκληρο μου το παιχνιδι MAFIA.Συνολικα πιανει 1,8Gb. Εχω την απορια αν γινεται να καψω αυτα τα 1,8Gb σε ενα dvd ετσι ωστε να μπορω μετα να εγκαταστησω ξανα το παιχνιδι απο το συγκεκριμενο dvd. Ειχα ακουσει οτι γινεται σε μερικα παιχνιδια,να παρεις τα εγκατεστημενα αρχεια του παιχνιδιου και απο κει να μπορεις να δημιουργισεις dvd εγκαταστασης. Εκ των προτερων σας λεω οτι ειμαι νομιμος κατοχος του παιχνιδιου MAFIA και θελω να δημιουργησω backup εστω και με αυτον τον ανορθωδοξο τροπο. Ευχαριστω!!!
bomberb17 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει, μια και μερικά παιχνίδια γράφουν σε registry, και (ελάχιστα) στο φάκελο των windows. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις... (εκτός βέβαια από 1 dvd-r!)
Sadako Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει, μια και μερικά παιχνίδια γράφουν σε registry, και (ελάχιστα) στο φάκελο των windows. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις... (εκτός βέβαια από 1 dvd-r!) ...που αν είναι και DVD-RW, δεν χάνεις τίποτα Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις DVD εγκατάστασης, μπορεί πάντως (μου έχει τύχει), να παίζει με ένα απλό copy στο σκληρό..
Mene Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το Cleansweep της Quarterdeck που, είτε είχε καταγράψει όλη τη διαδικασία εγκατάστασης οποιουδήποτε προγράμματος, είτε όχι, μπορούσες να το απεγκαταστήσεις χωρίς κανένα αρχείο να μένει στον δίσκο σου, αλλά και να δημιουργήσεις ένα .zip αρχείο με όλα τα αρχεία του προγράμματος / παιχνιδιού, ωστε να το μεταφέρεις σε άλλον υπολογιστή. Απο τότε που η σταμάτησε να βγαίνει το πρόγραμμα αυτό απο την Quarterdeck και άρχισε να το βγάζει η Symantec (ώς μέρος του πακέτου Systemworks), δεν το έχω κοιτάξει για να πω την αλήθεια :-?
zorbas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!! Θα δοκιμασω να δω τι θα κανω τελικα . Το παιχνιδια αρχικα ηταν 3 cd οποτε δεν το βλεπω να αρχιζει η εγκατασταση αυτοματα στο dvd. Moνο με copy-paste τα αρχεια του παιχνιδιου στο σκληρο και να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.