Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οταν λες να εγραψα κατι αλλο απο πανω?

Εννοω εαν αποθηκευσες αλλες φωτογραφιες πανω απο τις χαμένες .

Αλλα συγνωμη τωρα είδα οτι αναφέρεις μνήμη τηλεφωνου τα προγραμματα που σου δινω ειναι για επαναφορα απο διάφορες καρτες / hd κτλ.

Μνήμη τηλεφώνου δεν μου εχει τυχει και δεν το εχω ψάξει .

Συγνώμη και πάλι.:(

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν γίνεται τίποτα με τα αρχεία που διαγράφηκαν από την μνήμη του τηλεφώνου. Όλα αυτά που αναφέρει πιο πάνω ο migel είναι για αρχεία που υπήρχαν σε κάρτες μνήμης. Εκεί είναι εύκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

ειχα το κ750 και το εχασα υπαρχει τροπος να το βρω????

αν ξερεται παρακαλω απαντηστε μου

ευχαριστω

Δημοσ.
Δεν γίνεται τίποτα με τα αρχεία που διαγράφηκαν από την μνήμη του τηλεφώνου. Όλα αυτά που αναφέρει πιο πάνω ο migel είναι για αρχεία που υπήρχαν σε κάρτες μνήμης. Εκεί είναι εύκολα τα πράγματα.

Καλησπέρα.

Το είδα και εγω το λάθος που έκανα :-D

εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1756531&postcount=945 και αδικα έγραφα και αρχεια σήκωσα.

Δεν πειράζει και τα λάθη ανθρώπινα ειναι. :mrgreen:

Δημοσ.
paidia exei kanenas to paixnidi gia w800 pou legete pet i pets??

oxi to sims2pets,ena pou diafimizei to star....(steile sms sto XXXX kai exeis to paixndidi sto kinito s.. tetoia diafimisi)

Με ενα search στον υπολογιστή μου βρήκα τα κάτωθι , ελπίζω κάποιο απο αυτα να είναι αυτό που θες.

Mobile Pet II - 61ΚΒ

monster pets - 76ΚΒ

Monster Pets - 77ΚΒ

my pet - 58ΚΒ

sum=250KB

Δεν παιζω παιχνίδια

Tα δοκιμασα μονο στον emulator

ουτε και τις αναλύσεις ξέρω.

Εαν θέλεις δοκιμάζεις και μας λες.

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το καλώδιο:41yJpDaR1cL._SS400_.jpg

Για να περάσω patch με το setool 2 Lite στο K750i ?

Θέλω να περάσω αυτό το patch:remove java restrictions.vkp

Και γενικά μπορώ με αυτό το USB καλώδιο με τα τέσσερα pins να του αλλάξω τα μενού, acoustics drivers, camera drivers, firmware, με το Far manager, XS++ ???

Δημοσ.

Γεια χαρα μαγκες εχω σοβαρο προβλημα. Εχω το Κ750ι και πριν μια βδομαδα πηρα το Samsung wep200 bluetooth headset. Μια χαρα συνδεθηκε, μια χαρα μιλαω οταν παρω εγω, αλλα οταν με παιρνουν κολλαει η οθονη, βαραει η δονηση συνεχεια και το μονο που μπορω να κανω ειναι να του βγαλω την μπαταρια... Να παω σε αναβαθμιση;;

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες με λιγο ψαξιμο ειδα οτι το χουν αρκετοι το προβλημα και οτι απλα δεν φτιαχνει!! Τσαμπα το πηρα δηλαδη το bluetooth...

Δημοσ.

Εννοεις δεν δουλευει η usb ή το PC suite της Ericsson???Αν δεν δουλευει το προγραμμα μπορεις να προμηθευτεις ενα bluetooth για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη...(απο τη στιγμη που δεν εχεις και το σιντι ωστε να κανεις επανεγκατασταση δεν βλεπω αλλη λυση...)

Δημοσ.

gia sas paidia molis ekana thn anaba8mish tou kinhtou mou w800 8elw na rwthsw pws mporw na katalabw oti to kinhto mou anaba8misthke giati enw ekane thn anaba8mish den eblepe to kinhto mou alla h diadhkasia olwklhrw8hke

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...