migel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 οταν λες να εγραψα κατι αλλο απο πανω? Εννοω εαν αποθηκευσες αλλες φωτογραφιες πανω απο τις χαμένες . Αλλα συγνωμη τωρα είδα οτι αναφέρεις μνήμη τηλεφωνου τα προγραμματα που σου δινω ειναι για επαναφορα απο διάφορες καρτες / hd κτλ. Μνήμη τηλεφώνου δεν μου εχει τυχει και δεν το εχω ψάξει . Συγνώμη και πάλι.
gfilippas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δεν γίνεται τίποτα με τα αρχεία που διαγράφηκαν από την μνήμη του τηλεφώνου. Όλα αυτά που αναφέρει πιο πάνω ο migel είναι για αρχεία που υπήρχαν σε κάρτες μνήμης. Εκεί είναι εύκολα τα πράγματα.
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 paidia exei kanenas to paixnidi gia w800 pou legete pet i pets?? oxi to sims2pets,ena pou diafimizei to star....(steile sms sto XXXX kai exeis to paixndidi sto kinito s.. tetoia diafimisi)
skiaxtro7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ψαξε στην αρχικη σελιδα στα σιτε με τα games φιλε
PRO10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 καλησπερα παιδια, ειχα το κ750 και το εχασα υπαρχει τροπος να το βρω???? αν ξερεται παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω
skiaxtro7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 πως να το βρεις ρε φιλε?του ειχες βαλει κανεναν πομπο μηπως?χεχε δν νομιζω να γινεται κατι τετοιο
migel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δεν γίνεται τίποτα με τα αρχεία που διαγράφηκαν από την μνήμη του τηλεφώνου. Όλα αυτά που αναφέρει πιο πάνω ο migel είναι για αρχεία που υπήρχαν σε κάρτες μνήμης. Εκεί είναι εύκολα τα πράγματα. Καλησπέρα. Το είδα και εγω το λάθος που έκανα εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1756531&postcount=945 και αδικα έγραφα και αρχεια σήκωσα. Δεν πειράζει και τα λάθη ανθρώπινα ειναι.
migel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 paidia exei kanenas to paixnidi gia w800 pou legete pet i pets??oxi to sims2pets,ena pou diafimizei to star....(steile sms sto XXXX kai exeis to paixndidi sto kinito s.. tetoia diafimisi) Με ενα search στον υπολογιστή μου βρήκα τα κάτωθι , ελπίζω κάποιο απο αυτα να είναι αυτό που θες. Mobile Pet II - 61ΚΒ monster pets - 76ΚΒ Monster Pets - 77ΚΒ my pet - 58ΚΒ sum=250KB Δεν παιζω παιχνίδια Tα δοκιμασα μονο στον emulator ουτε και τις αναλύσεις ξέρω. Εαν θέλεις δοκιμάζεις και μας λες.
stavros30 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το καλώδιο: Για να περάσω patch με το setool 2 Lite στο K750i ? Θέλω να περάσω αυτό το patch:remove java restrictions.vkp Και γενικά μπορώ με αυτό το USB καλώδιο με τα τέσσερα pins να του αλλάξω τα μενού, acoustics drivers, camera drivers, firmware, με το Far manager, XS++ ???
dakangr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια χαρα μαγκες εχω σοβαρο προβλημα. Εχω το Κ750ι και πριν μια βδομαδα πηρα το Samsung wep200 bluetooth headset. Μια χαρα συνδεθηκε, μια χαρα μιλαω οταν παρω εγω, αλλα οταν με παιρνουν κολλαει η οθονη, βαραει η δονηση συνεχεια και το μονο που μπορω να κανω ειναι να του βγαλω την μπαταρια... Να παω σε αναβαθμιση;;
dakangr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον μαγκες με λιγο ψαξιμο ειδα οτι το χουν αρκετοι το προβλημα και οτι απλα δεν φτιαχνει!! Τσαμπα το πηρα δηλαδη το bluetooth...
Nitrous18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 mporeite na me boithisete den mporo na sindeso to w700i mou meso usb kai den brisko to cd tou kinitou ti kano???
Nomikaria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοεις δεν δουλευει η usb ή το PC suite της Ericsson???Αν δεν δουλευει το προγραμμα μπορεις να προμηθευτεις ενα bluetooth για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη...(απο τη στιγμη που δεν εχεις και το σιντι ωστε να κανεις επανεγκατασταση δεν βλεπω αλλη λυση...)
alexis_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 gia sas!mipos tha mporouse kapoios na mou pei pou mporo na bro to tennis multiplay?iparxei sto sony ericsson w710i!! koitaxa stin arxiki selida alla tipot euxaristo poli
ZaZiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 gia sas paidia molis ekana thn anaba8mish tou kinhtou mou w800 8elw na rwthsw pws mporw na katalabw oti to kinhto mou anaba8misthke giati enw ekane thn anaba8mish den eblepe to kinhto mou alla h diadhkasia olwklhrw8hke
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα