Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

pou mporw na bro pokemon gia kinito exw idi tin crystal,gold,silver,red,gold,yellow all thelw tin saphire kai ruby alla na einai anlisei 128*160 plz boitheia grigora re guys :::(

Δημοσ.

re paidia mipos mporeite na mou proteinete kanena paixnidi gia to k750i!exo balei apeira sto kinito alla kanena de mou aresei!mipos exete kanena endiferon pou na kollas mazi tou?

euxaristo poli

Δημοσ.

Κρατάς πατημένο ένα από τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης.

(Για Κ700, τα κουμπάκια +,- ατα αριστερά, ενώ για Κ750 στα δεξιά)

Δημοσ.

Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες πολλες σελιδες θα ποσταρω, διακινδυνευοντας να εχει ξαναρωτηθει.

Αγορασα σημερα το Κ750 αλλα με θλιψη συνειδητοποιησα οτι χωραει ελαχιστα ολοκληρα mp3 τραγουδια. Εκανα κατι λαθος ή ετσι ειναι φτιαγμενο το τηλ?

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω καρτα μνημης? Αλλα και παλι μου φαινεται πολυ μικρος ο χωρος για ενα σχετικα νεο τηλ.:(

Δημοσ.

Ρε πάιδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το p990i της Sony Erricsson το οποίο κολάει λίγο και γενικά πηγαίνει λίγο αργά. Μου είπαν ότι με μία αναβάθμιση θα είναι οκ. Μήπως ξέρετε τι αναβάθμιση είναι αυτή και αν την κατεβάζω από κάπου?? Thx εξαρχής

Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first...

Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482

http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 Ωραίο παιχνιδάκι.. μπείτε

Δημοσ.
Ρε πάιδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το p990i της Sony Erricsson το οποίο κολάει λίγο και γενικά πηγαίνει λίγο αργά. Μου είπαν ότι με μία αναβάθμιση θα είναι οκ. Μήπως ξέρετε τι αναβάθμιση είναι αυτή και αν την κατεβάζω από κάπου?? Thx εξαρχής

Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first...

Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482

http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 Ωραίο παιχνιδάκι.. μπείτε

Καλησπέρα .

Εαν και είσαι σε λάθος θέμα (K750i κτλ) , κοίτα εδώ και εδώ

Φιλικά :)

Δημοσ.
Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες πολλες σελιδες θα ποσταρω, διακινδυνευοντας να εχει ξαναρωτηθει.

Αγορασα σημερα το Κ750 αλλα με θλιψη συνειδητοποιησα οτι χωραει ελαχιστα ολοκληρα mp3 τραγουδια. Εκανα κατι λαθος ή ετσι ειναι φτιαγμενο το τηλ?

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω καρτα μνημης? Αλλα και παλι μου φαινεται πολυ μικρος ο χωρος για ενα σχετικα νεο τηλ.:(

Εαν θυμάμαι καλά 64ΜΒ είναι η κάρτα που συνοδεύει το κινητό .

Τωρα το οτι χωράει ελάχιστα εξαρτάται απο διάφορα.

Όπως , τα τραγούδια που έβαλες τι συμπίεση έχουν ?

εαν ειναι στα 320kbps τοτε ναι εχεις απολυτο δικιο , χωράει ελάχιστα .

Θα σου πρότεινα να βάλεις τραγούδια συμπιεσμένα μέχρι και 128kbps .

1 τραγούδι κανονικό πάνω κάτω είναι 3ΜΒ με 3.5ΜΒ / 64ΜΒ = 18 τραγούδια

όσο χαμηλώνεις την συμπίεση χάνεις ποιότητα - κερδίζεις χώρο :)

Μπορείς επίσης να συμπιέσεις τα τραγούδια σου και σε άλλο φορμάτ ,

παιζει wav , m4a , mp4 και amr.

Θα σου προτείνω για την μνήμη που έχεις να προτιμήσεις amr ή mp4 (μικρότερα αρχεία , καλή ποιότητα) κατά την γνώμη μου .

Καλό θα είναι να σου απαντήσει και κάποιος ειδήμων του είδους .

Πάντως η λύση της καινούριας κάρτας είναι η καλύτερη , έχουν πέσει και οι τιμές και θα είσαι και μια χαρά .

Εγώ έχω 1GB εδώ και πολύ καιρό , παραπάνω δεν μου χρειάζεται (προσωρινά) μπορείς να βάλεις 2GΒ ή και 4GΒ (με επιφύλαξη τα 4) .

Να κάνω και λίγη διαφήμιση σε ενα πολύ καλό μέλος της Insomnia απο τον οποίο εχω αγοράσει μπόλικες κάρτες (CyberWalker).

2GB >> 29? 4GB >> 47?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...