scyther666 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καμία λύση για το joystick το οποίο έχει αποτελέσει παράγοντα μίσους για το κάποτε αγαπημένο k750 μου?
gfilippas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Όσο είναι ακόμα στην εγγύηση πήγαινε για σέρβις. Άλλη λύση σίγουρη δεν υπάρχει.
POLITIS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 pou mporw na bro pokemon gia kinito exw idi tin crystal,gold,silver,red,gold,yellow all thelw tin saphire kai ruby alla na einai anlisei 128*160 plz boitheia grigora re guys ::
alexis_gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 re paidia mipos mporeite na mou proteinete kanena paixnidi gia to k750i!exo balei apeira sto kinito alla kanena de mou aresei!mipos exete kanena endiferon pou na kollas mazi tou? euxaristo poli
gfilippas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Αν δοκίμασες άπειρα όπως λες, λίγο δύσκολο να σου προτείνουμε κάποιο.
alexis_gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 peite mou aplos en apaixnidi pou exete kollisei eseis
NickTheGreek-07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 kalispera .Mia erwtisi : exw valei se kapia atoma apo tin lista epafis ,fwnitiki klisi. Pio pliktro pataw gia na kanw fwnitikh klish ? PLZ HELP !!!!
Sokopa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κρατάς πατημένο ένα από τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης. (Για Κ700, τα κουμπάκια +,- ατα αριστερά, ενώ για Κ750 στα δεξιά)
Nitseg4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 φιλε alexis βαλε το zuma και κανενα σκακι chessmaster kai pro golf 2007
Sirina Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες πολλες σελιδες θα ποσταρω, διακινδυνευοντας να εχει ξαναρωτηθει. Αγορασα σημερα το Κ750 αλλα με θλιψη συνειδητοποιησα οτι χωραει ελαχιστα ολοκληρα mp3 τραγουδια. Εκανα κατι λαθος ή ετσι ειναι φτιαγμενο το τηλ? Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω καρτα μνημης? Αλλα και παλι μου φαινεται πολυ μικρος ο χωρος για ενα σχετικα νεο τηλ.
Tom_Bombadill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ρε πάιδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το p990i της Sony Erricsson το οποίο κολάει λίγο και γενικά πηγαίνει λίγο αργά. Μου είπαν ότι με μία αναβάθμιση θα είναι οκ. Μήπως ξέρετε τι αναβάθμιση είναι αυτή και αν την κατεβάζω από κάπου?? Thx εξαρχής _________________________________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first... Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482 http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 Ωραίο παιχνιδάκι.. μπείτε
migel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ρε πάιδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το p990i της Sony Erricsson το οποίο κολάει λίγο και γενικά πηγαίνει λίγο αργά. Μου είπαν ότι με μία αναβάθμιση θα είναι οκ. Μήπως ξέρετε τι αναβάθμιση είναι αυτή και αν την κατεβάζω από κάπου?? Thx εξαρχής_________________________________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity..and i am not sure about the first... Δώστε ένα χέρι βοηθείας...for Honour!!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482 http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=27270 Ωραίο παιχνιδάκι.. μπείτε Καλησπέρα . Εαν και είσαι σε λάθος θέμα (K750i κτλ) , κοίτα εδώ και εδώ Φιλικά
migel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες πολλες σελιδες θα ποσταρω, διακινδυνευοντας να εχει ξαναρωτηθει. Αγορασα σημερα το Κ750 αλλα με θλιψη συνειδητοποιησα οτι χωραει ελαχιστα ολοκληρα mp3 τραγουδια. Εκανα κατι λαθος ή ετσι ειναι φτιαγμενο το τηλ? Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω καρτα μνημης? Αλλα και παλι μου φαινεται πολυ μικρος ο χωρος για ενα σχετικα νεο τηλ. Εαν θυμάμαι καλά 64ΜΒ είναι η κάρτα που συνοδεύει το κινητό . Τωρα το οτι χωράει ελάχιστα εξαρτάται απο διάφορα. Όπως , τα τραγούδια που έβαλες τι συμπίεση έχουν ? εαν ειναι στα 320kbps τοτε ναι εχεις απολυτο δικιο , χωράει ελάχιστα . Θα σου πρότεινα να βάλεις τραγούδια συμπιεσμένα μέχρι και 128kbps . 1 τραγούδι κανονικό πάνω κάτω είναι 3ΜΒ με 3.5ΜΒ / 64ΜΒ = 18 τραγούδια όσο χαμηλώνεις την συμπίεση χάνεις ποιότητα - κερδίζεις χώρο Μπορείς επίσης να συμπιέσεις τα τραγούδια σου και σε άλλο φορμάτ , παιζει wav , m4a , mp4 και amr. Θα σου προτείνω για την μνήμη που έχεις να προτιμήσεις amr ή mp4 (μικρότερα αρχεία , καλή ποιότητα) κατά την γνώμη μου . Καλό θα είναι να σου απαντήσει και κάποιος ειδήμων του είδους . Πάντως η λύση της καινούριας κάρτας είναι η καλύτερη , έχουν πέσει και οι τιμές και θα είσαι και μια χαρά . Εγώ έχω 1GB εδώ και πολύ καιρό , παραπάνω δεν μου χρειάζεται (προσωρινά) μπορείς να βάλεις 2GΒ ή και 4GΒ (με επιφύλαξη τα 4) . Να κάνω και λίγη διαφήμιση σε ενα πολύ καλό μέλος της Insomnia απο τον οποίο εχω αγοράσει μπόλικες κάρτες (CyberWalker). 2GB >> 29? 4GB >> 47?
skiaxtro7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 παιδες ολα τα αρχεια στο 1 ποστ κανουν για το w810i σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα