lalexoulhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Nai tha mporeis! Arkei na zhthseis apo thn vodaphone na sou steilei ena sms me ta settings gia wap, mms klp... Sou stelnoun ta settings kai meta einai ola ok. Toulaxiston egw etsi mpainw. Xronia polla
markospap Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Γειά σας παιδιά, Πρόσφατα αγόρασα αυτό το πολύ εύχρηστο έργο τέχνης, το K750i. Ενώ έχω μείνει ικανοποιημένος από όλα, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω τα πλήκτρα με κωδικό (καμία Java εφαρμογή δηλαδή), και όχι με το κλασικό * + Ξεκλείδ. Το χρειάζομαι αυτό γιατί δεν μου αρέσει όπου αφήνω το κινητό μου, να μου το πειράζουν οι τριγύρο. Και φυσικά, δεν θέλω κάθε φορά που το αφήνω από την τσέπη μου, να πρέπει να το απενεργοποιώ! Ακόμη, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να αλλάξω τον χρόνο αναμονής μέχρι την ενεργοποίηση του screen saver, καθώς και τον χρόνο εμφάνισης αυτού! Τέλος, μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αξιοποιήσω το πλήκτρο μουσικής πάνω αριστερά στο πλάι; Κάθε φορά που το πατάω μου λέει να συνδέσω το handsfree. Δεν μπορώ να του αλλάξω την χρήση;;; Αυτά για την ώρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
ksessalonikios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 οχι, μπορεις να το βαλεις ομως να κλειδώνει το πληκτρολόγιο αυτόματα μετά απο μερικά δευτερόλεπτα οχι να του αλλάξεις τη χρήση όχι, απλά μπορείς να ρυθμίσεις αν θα ανοιγει το ραδιοφωνο ή τον media player
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 kanena free ogg vorbis java player? Γιατι υπαρχει έστω και non-free? Απ οτι ξέρω δεν υπάρχει java ogg player για κινητά
nclpao13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.....Έχω το Κ700i και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό χαρακτήρων ανά μήνυμα (από 80 που είναι τώρα σε 160). Σας ευχαριστώ
firewalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Στην οθόνη που γράφεις το μήνυμα, πατάς επιλογές, πας στο εθνικοί χαρακτήρες και επιλέγεις μη ενεργό. Αυτό πρέπει να κάνει την δουλειά που θέλεις. Α, καλώς όρισες.
scyther666 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά έχω το k750 εδώ και καιρό και όποτε το συνδέω με το PC με το usb καλώδιο που είχε πρέπει να κάνω reboot....Ο λόγος? Πάντα στην αποσύνδεση παίρνω τη πολύ ωραία μπλέ οθόνη... Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα??
nclpao13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ firewalker. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει. Καλώς σας βρήκα.
firewalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 @ scyther666 Τι λειτουργικό έχεις? Αν έχεις Xp ή 2000 δοκίμασε πριν βγάλεις την συσκευή δοκίμασε να κάνεις Safely Remove Hardware από το σχετικό εικονίδιο κάτω δεξιά. Αν έχεις 98, Me δοκίμασε να περάσεις τα win από "πάνω".
sam sam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://www.myw800.lasyk.net/ elpizo na sas kaliptoun!!!
Apple Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 gIA XARA. MIPOS XEREI KANEIS KANENA PROGRAMA JAVA GIA SONYERICSSON K750i POY NA KLEIDONEI ME KODIKO TO PLIKTROLOGIO? EYXARISTO
Chris_13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 re paidia mipws kserei kaneis pou borw na agorasw ta akoustika tou w800????
themis1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 gia sas paidia exw to sony k750i ..tha ithela na rwtisw an ginete na valw ellinika sto kinito mou diladi emena exei mesa mono aglika kai galika giati einai apo galia peite mou an mporesw kai valw ellinika gia na stelnw kai minimata sta ellinika thanks...
Sam235 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 gia sas paidia exw to sony k750i ..tha ithela na rwtisw an ginete na valw ellinika sto kinito mou diladi emena exei mesa mono aglika kai galika giati einai apo galia peite mou an mporesw kai valw ellinika gia na stelnw kai minimata sta ellinika thanks... Αυτό μπορείς να το κάνεις, αν πας σε ένα Service της Sony Ericsson. Θα σου αφαιρέσουν μια γλώσσα (αν χρειάζεται) και θα βάλουν τα ελληνικά. Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα