Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς Backup δεν υπάρχει απο οτι με πληροφόρησε ο ATG και έτσι στην πρώτη σελίδα έβαλα την λίστα που είχα , αλλά δεν θυμάμαι τι άλλα links είχα βάλει .

Γι αυτό εαν κάποιος έχει αποθηκεύσει την σελίδα τώρα τελευταία και θέλει , ας μου την στείλει για να τα προσθέσω.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λεω και εγω μονο εγω δεν τα βλεπω :)

καλα δεν πειραζει migel το πολυ πολυ να ψαξουμε λιγο περισοτερο για να βρουμε αυτο που θελουμε και παλι thanks για την λιστα

Δημοσ.
λεω και εγω μονο εγω δεν τα βλεπω :)

καλα δεν πειραζει migel το πολυ πολυ να ψαξουμε λιγο περισοτερο για να βρουμε αυτο που θελουμε και παλι thanks για την λιστα

Καλησπέρα .

Περιμένω μπας και κάποιος έχει την πρώτη σελίδα να μου στείλει για να δω τι άλλα είχα βάλει να τα ξαναβάλω .

Πάντως η λίστα χάθηκε ανεξήγητα και το πρόβλημα είναι οτι κενό μήνυμα δεν "ανεβαίνει" με τίποτα , δηλαδή χρειάζονται το λιγότερο 10 χαρακτήρες για να "ανέβει". :???:

Παρακαλώ φίλε μου .

Δημοσ.
Φιλε τσεκαρε αυτο --> Nate Adam's Freestyle Motocross,απ'οτι καταλαβα ειναι σχεδον το ιδιο απλα αυτο που σου ανεβασα εχει καλυτερα γραφικα και πολλα κολπακια και πιστες!

Απιστευτα παιχνιδια (σε αλλο στυλ βεβαια) ειναι το Absolute Puzzle και το Warehouse Puzzle!

Ειχα καιρο να κολλησω ετσι με παιχνιδακι στο κινητο!!!!

Ευχαριστω!!! (το τερματισα τωρα παμε για αλλααα...):-D

Δημοσ.

Παιδια κανετε φοβερη δουλεια,μπραβο.Μηπως μπορουμε να βρουμε κανενα αγγλοελληνικο λεξικο ??

Ειχα βρει ενα αλλα ηταν trial,Mηπως παιζει κατι?

Δημοσ.
Παιδια κανετε φοβερη δουλεια,μπραβο.Μηπως μπορουμε να βρουμε κανενα αγγλοελληνικο λεξικο ??

Ειχα βρει ενα αλλα ηταν trial,Mηπως παιζει κατι?

Καλησπέρα .

Δοκίμασε αυτά τα 2 (αν και το 1 πρέπει να είναι το demo που έχεις) (534KB)

Επίσης ανέβασα για όσους ενδιαφέρονται το Advanced English Dictionary For Mobiles Nokia - Sony-Erricson and others.

Είναι λίγο μεγαλούτσικο (6.7ΜΒ) αλλά αξίζει τον κόπο για αυτούς που ξέρουν Αγγλικά .

98471299du7.gif

Format : JAR

Advanced English Dictionary is distinguished from the other (paper, electronic) dictionaries in many ways. Not because it contains far more words than a conventional paper dictionary, but because it uses a radically new approach and technology called WordNet. Instead of just listing the words and their definitions, Advanced English Dictionary shows how every word is linked to another. Type in the word “tree” and you will get not only the definition, synonyms and opposites, but the hypernyms (a tree is a kind of what?), meronyms (what are the parts of a tree?) and more. You can also find a list of hundreds of trees, from yellowwood to the Tree of Knowledge, and even all words that contain the letters t-r-e-e. This WordNet approach will help you to understand better the meaning of words. Linguists call WordNet project one of the biggest leaps for dictionaries since scholars sat down to write the epic Oxford English Dictionary.

Μέσα θα βρείτε οτι χρειάζεται για την "αγορά" του .

Δεν το έχω δοκιμάσει στο κινητό μου , μόνο σε emulator.

Δημοσ.
den mprw na bro games an exeis kanena link gia games ?

Καλησπέρα .

Κοίτα εδώ και στην πρώτη σελίδα .

Πρέπει να ψάξεις στα λινκ γιατί εδώ μιλάμε για άλλα μοντέλα κινητών , οχι για το k310i .

Επίσης κοίτα και εδώ

Δημοσ.

πως μπορω να επεξεργαστω καποιο theme που εχω κατεβασει.

ειναι αρχειο με καταληξη .*thm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...