Johnaras22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 thx a lot re c all den kserw na douleuw far manager :(
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 αν κατεβάσεις τον οδηγό σου λέει ακριβώς πως να το κάνεις με οδηγίες στα ελληνικά και με εικόνες
Jimmy_BlinD Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 υπάρχει μήπως πουθενά κανένα πακετάκι με πολυφωνικά ringtones με ελληνική ροκ-εντεχνο?
lorelai Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Geia sas! Kat' arxhn na pw ta sugxarhthria mou ston migel kai se olous sas... Brhka polla endiaferonta pragmata gia to kinito mou kai sas euxaristw! Exw agorasei prosfata to W810i kai exw ena problhma me ta sms! Misw na stelnw sms me greeklish alla an to balw sta ellhnika mporw na steilw peripou to miso sms apo oti me greeklish :? Yparxei kapoia lush? Euxaristw ek twn proterwn.
kx5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Βρες στις επιλογές για SMS το "Εθνικοί χαρακτήρες" και απενεργοποίησε το.
manic Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Υπαρχει κανενας μεικτης mp3 (Πολλα ζηταω εεεεεε.......)??
migel Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Geia sas! Kat' arxhn na pw ta sugxarhthria mou ston migel kai se olous sas... Brhka polla endiaferonta pragmata gia to kinito mou kai sas euxaristw! Exw agorasei prosfata to W810i kai exw ena problhma me ta sms! Misw na stelnw sms me greeklish alla an to balw sta ellhnika mporw na steilw peripou to miso sms apo oti me greeklish :? Yparxei kapoia lush? Euxaristw ek twn proterwn. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Johnaras22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 geia sas!!! tha ithela na valw msn sto kinito mou. mipos sas periseuei tipota gia na mou to steilete???? plzz (exw to K750i)
migel Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 geia sas!!! tha ithela na valw msn sto kinito mou. mipos sas periseuei tipota gia na mou to steilete???? plzz (exw to K750i) Καλησπέρα . Αν κοιτάξεις λίγο τις σελίδες πίσω ολο και κάτι θα βρείς . Εαν ξέρεις τι θέλεις πες μου να δω εαν τα έχω .
Johnaras22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ouf mixali den borw allo. epsaksa tis 21 protes selides alla pristikan ta matia mou. msn messenger thelw gia mobile
snik Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 σας βγαζει στην πρωτη σελιδα τα links η ειναι μονο σε εμενα το προβλημα?
migel Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 σας βγαζει στην πρωτη σελιδα τα links η ειναι μονο σε εμενα το προβλημα? Καλησπέρα . Δεν είναι μόνο σε εσένα , χθές πήγα να προσθέσω 1 link που βρήκα και στην υποβολή για κάποιο ανεξήγητο λόγο χάθηκε ολη η λίστα . Εχω επικοινωνήσει με τον moderator (ATG) και περιμένω απάντηση , μπάς και έχει μείνει κάποιο backup στον server. Εχω κρατήσει ενα backup αλλά είναι απο τον 8-06 , εαν κάποιος έχει αποθηκεύσει την σελίδα τώρα τελευταία και θέλει ας μου την στείλει για να προσθέσω τα υπόλοιπα links γιατί δεν θυμάμαι τι είχα βάλει . To link που βρήκα είναι αυτό και έχει μπόλικα καινούρια απο οτι είδα . Εαν δεν βρεθεί κάποιο backup θα ξανα ανεβάσω το δικό μου και βλέπουμε
migel Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ouf mixali den borw allo. epsaksa tis 21 protes selides alla pristikan ta matia mou. msn messenger thelw gia mobile Καλησπέρα φίλε μου. Κάποιο απο τα 12 στο παρακάτω πακετάκι προγραμμάτων σίγουρα θα σου κάνει . >12 Java Chat Internet Progz For Mobiles Phones 2 formats: .JAR & .EXE *********************** BlueChat 1.0.exe BlueChat 1.0.jar BluetoothMessenger.exe BluetoothMessenger.jar Chat2U.exe Chat2U.jar cMessenger.exe cMessenger.jar Email Viewer 3.0.exe Email Viewer 3.0.jar eMSN.exe eMSN.jar implus-f.exe implus-f.jar IRC client.exe IRC client.jar jmIrc-0.93.exe jmIrc-0.93.jar messenger.exe messenger.jar msn messenger.exe msn messenger.jar Wireless mIrc.exe Wireless mIrc.jar Εμπειρία δεν έχω με MSN απο κινητό , απλά τα δοκίμασα με τον emulator . Όπως θα δείς τα έβαλα σε 2 format (jar & exe) για να δοκιμάσεις και απο το PC σου (εαν δεν έχεις τον emulator). Δεν είναι όλα messengers , αλλά μπορεί αργότερα να σου χρειασθούν. DL 1.6ΜΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα