Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως μπορω να κάνω το vodafone live K750i σε κανονικό K750i

apo oti exw brei file mou mono an plirwseis mporeis na to kaneis na min einai vodafone live to kinito sou.den exw brei kati tsampe pantos.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να βγάλεις το vlive μπορείς να του αλλάξεις το firmware απλά ή πχ να το κάνεις w800.

apo oti exw brei file mou mono an plirwseis mporeis na to kaneis na min einai vodafone live to kinito sou.den exw brei kati tsampe pantos.

Και αυτός που 8α πληρώσει τι θα κάνει; Θα πληρώσει έναν τρίτο ο οποίος θα πληρώσει έναν τέταρτο και πάει λέγοντας; Ο τελικός αποδέκτης -ακόμα και σύμφωνα με αυτό που λες- θα την κάνει την δουλειά μόνος του, και φυσικά υπάρχει τρόπος όσο δύσκολος και αν είναι. Το οτι κάποιοι πληρόνονται για να κάνουν την δουλειά αυτή είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν και άτομα που ποστάρουν την διαδικασία στο ίντερνετ ή το κάνουν τσάμπα για την πλάκα τους. :twisted:

Δημοσ.

na plirosoume me tin eggiisi ti ginetai? kai pou mporoume na to kanoume.

Δημοσ.

re c gia ta emulators mou bgazei arloumbes kai telospa mipws boreis na breis mia selida i ena emulator gia gameboy advance se v630i(ta idia pragmata me to k750i klp pernei)

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Έίμαι νεός κάτοχος του κ750ι και ομολογουμένως με όλες τις πληροφορίες που

δινετε όλοι σας εδώ, ανακαλύπτω ότι δεν έκανα λάθος στην επιλογή μου, και θα το ευχαριστηθώ, (τηρουμένων βέβαια των αναλογιών για τα χρήματα που έδωσα). Θα ήθελα την βοήθειά σας και ζητώ συγνώμη αν έχε ήδη απαντηθεί

αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Εχω εγκαταστήσει αρκετά προγραμματάκια .jar και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Με τα .rar όμως τί γίνεται ; π.χ. έχω αρχείο .rar το οποίο έχει περισσότερες από μία εφαρμογές πως το εγκαθηστώ ;

Κάπου διάβασα ότι αλλάζω απλά την κατάληξη σε .jar αλλά το έκανα και η "ενέργεια απέτυχε".

Νάστε όλοι καλά.

Δημοσ.

Τα .rar ειναι ενα απο τα πολλα φορματ συμπιεσης αρχειων και λογικα εσυ αυτο που κατεβασες θα εχει μεσα πολλα .jar αρχεια οποτε τα κανεις extract και μετα τα περνας στο κινητο σου!Μαλλον για το αρχειο .rar που ανεβασε ο migel μιλας ε;

Με γειες το κινητο και σου ευχομαι να το χαρεις οσο μπορεις!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ metalmike, με βοήθησες και όλα οκ.

ΝΑΙ τό αρχείο του μέγιστου migel ( τι φοβερή δουλειά που έχει κάνει αλήθεια σε όλο το θέμα !!!!!), αλλά και απο briefcases άλλων.

Παιδιά ευχές σε όλους.

Νά 'στε πάντα γελαστοί.

Κάνει τους άλλους να ανησυχούν.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ρωτισα και πριν αλλά δν πρέπει να μου δώσατε σημασία.

Βρήκα emulators alla telivnan se .sis kai dn ta anagnvrize to kinito mou (sony Erickson v630i) ta esteila se filoys moy kai mono se aytos poy eixan Nokia kinito ta anagnwrise kai ta ekane setup kai epezan gba sto kinito toys thelw na mathw loipon an ginetai na balw kai egw emulators px. gia gba sto kinito moy.

Δημοσ.
Ευχαριστω πολύ metalmike, με βοήθησες και όλα οκ.

ΝΑΙ τό αρχείο του μέγιστου migel ( τι φοβερή δουλειά που έχει κάνει αλήθεια σε όλο το θέμα !!!!!), αλλά και απο briefcases άλλων.

Παιδιά ευχές σε όλους.

Νά 'στε πάντα γελαστοί.

Κάνει τους άλλους να ανησυχούν.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου καλά σου λόγια :-D

Όπως είπες εχουν βοηθήσει πολλοί φίλοι , και τους ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου .

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.

Ρωτισα και πριν αλλά δν πρέπει να μου δώσατε σημασία.

Βρήκα emulators alla telivnan se .sis kai dn ta anagnvrize to kinito mou (sony Erickson v630i) ta esteila se filoys moy kai mono se aytos poy eixan Nokia kinito ta anagnwrise kai ta ekane setup kai epezan gba sto kinito toys thelw na mathw loipon an ginetai na balw kai egw emulators px. gia gba sto kinito moy.

Γεια σου φίλε μου .

Κοίτα εδώ και επίσης ψάξε λίγο εδώ .

Δημοσ.
Thx alla to ptwyo link dn doyleyei nomizw se mena dn ebaine pantws alla thx poli!

Μια χαρά δουλεύει το πρώτο λινκ (σε μένα τουλάχιστον)

Άδειασε τα temporary internet files μπάς και φταίει αυτό.

Κατέβασε το arktos.se.zip (συνημμένω) αποσυμπίεστο και τρέξτο .

Είναι η σελίδα που δεν σου ανοίγει.

Παρακαλώ φίλε μου :)

arktos.se.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...