migel Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ευχαριστω πολυ! να σαι καλα!πολυ καλη δουλεια!συγχαρητήρια Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια .
Brazdas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μπορω ομως να σας διαβεβαιωσω η καρτα σας δεν θα παθει τιποτα απολυτος.- Σωστε ολα τα αρχεια τις καρτας σας - Τοποθετηστε την καρτα στο κινητο σας(Δοκιμασμενο σε K750i) - Συνδεστε το κινητο με το καλωδιο του υπολογιστη σας - Ξεκινηστε την διαχειρηση δισκων απο το Control Panel των ΧΡ, θα δειτε ενα μερος formated και ενα μερος unallocated space - Καντε κλικ στο Drive icon (του τηλεφωνου) στην πανω μερια , Οπου βρισκονται τα Partition των δισκων - Μολις το μαρκαρεται, ενα X θα εμφανιστη στο "FILE | ACTION...κλπ" μενου, το Χ ειναι για διαγραφει... - Διαγραψτε το Partition της καρτας σας για να εχετε ενα αδειο Partition που θα ειναι και Unallocated - Τωρα δημιουργηστε ενα νεο partition FAT ή FAT16 - Αυτό ήταν... Τωρα εχετε κανει την καρτα σας απο 512 mb σε 1024 mb Οσοι το κανετε παρακαλω να μας δωσετε τα αποτελεσματα. Παιδιά δοκιμάζω αυτό που λέει, δηλαδή να επιλέξω το DRIVE ICON του κινητού αλλά δεν μου βγάζει το Χ. Το ίδιο δεν θα είναι αν πατήσω διαμόρφωση κατευθείαν; Το Χ μου το βγάζει μόνο στους άλλους σκληρούς που έχω. Αν πατήσω διαμόρφωση δεν θα κάνει την ίδια δουλειά; Υ.Γ. Έχω το w810i.
uhustick06 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 mia erwtisi...den anteksa na diavasw kai tis 53 selidaes gia na dw an ipothike...alla auto to forum,ti thema telospantwn pou leei oti xreiazestai gai k750.w800i klpisxuei kai gia to w810i?
spocky Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν ξανα εχει ειπωθει ζητω συγγνωμη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.Εχω ενα Κ750 και θελω να περασω διαφορες εργασιες τις οποιες εχω σε Doc μορφη και pdf.Yπαρχει καποιο προγραμμα που να διαβαζει τα εν λογω αρχεια στο κινητο?Τα txt μου τα διαβαζει κανονικα εκτος απο τους ελληνικους χαρακτηρες.Αν ξερει καποιος θα βοηθουσε πολυ
ilianna Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Αν ξανα εχει ειπωθει ζητω συγγνωμη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.Εχω ενα Κ750 και θελω να περασω διαφορες εργασιες τις οποιες εχω σε Doc μορφη και pdf.Yπαρχει καποιο προγραμμα που να διαβαζει τα εν λογω αρχεια στο κινητο?Τα txt μου τα διαβαζει κανονικα εκτος απο τους ελληνικους χαρακτηρες.Αν ξερει καποιος θα βοηθουσε πολυ χμ...και εγώ θα ήθελα να περασω pdf στο κινητο...
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τα txt μου τα διαβαζει κανονικα εκτος απο τους ελληνικους χαρακτηρες Αν θέλεις να φαίνονται οι ελληνικοί χαρακτήρες κάνε paste το κείμενο στο σημειωματάριο και save as ****.html επιλέγοντας από κάτω unicode.
migel Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 χμ...και εγώ θα ήθελα να περασω pdf στο κινητο... Καλησπέρα . Με λίγο ψάξιμο στο google βρήκα αυτό το link . Τώρα εαν σας βολευει σαν λύση δεν ξέρω . http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?i=119273&thread=595 Edit: Βρέθηκε και αυτό . http://www.esato.com/archive/t.php/t-114505 και κοιτάξτε και http://www.google.com/search?num=50&hl=el&q=pdf+reader+for+k750i&lr=
Nitrous18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει οτι και το Disc2Phone αλλα ποιο ευχριστο????
seranata Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Χαιρετώ όλα τα παιδιά! Είμαι νέος κάτοχος του K750i από χθες!
migel Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Χαιρετώ όλα τα παιδιά! Είμαι νέος κάτοχος του K750i από χθες! Καλησπέρα . Καλώς ήρθες και καλορίζικο , θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένος .
seranata Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Καλησπέρα .Καλώς ήρθες και καλορίζικο , θα μείνεις σίγουρα ευχαριστημένος Ευχαριστώ πολύ! :-D
epicouros Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το K750i για να κλειδώνω τα αρχεία μου στο κινητό; Ευχαριστώ
louben Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ναι υπάρχει. Δες τα p.m. σε λίγο. Ενδιαφερομαι και εγω.Θα εκτιμουσα αν μου ελεγες τον τροπο και σε εμενα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα