Physics_Rulez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Κάνε auto search. (στην έκδοση 1.4.5) Επίσης παιζει μερικές φορές να μην συνδεθεί σωστά, λόγω καλωδίου-υποδοχής. Σύνδεσέ το και ασε το τηλέφωνο κάπου σταθερό και ακίνητο
gotchagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ είχα παλιότερη έκδοση... Κανένα url να κατεβάσω την 1.4.5?
gotchagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry για το διπλό μήνυμα αλλά κόλλησε ο Browser... ΟΚ το βρήκα.
louben Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια προχθες σε ενα μαγαζι ειδα να πουλανε ενα προγραμμα που λεγοταν handset manager.Το εχει δουλεψει κανεις ξερει τι γινεται?
migel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια προχθες σε ενα μαγαζι ειδα να πουλανε ενα προγραμμα που λεγοταν handset manager.Το εχει δουλεψει κανεις ξερει τι γινεται? Καλησπέρα . Ρίξε μια ματιά http://www.google.com/search?num=50&hl=el&q=download+handset+manager+k750&lr=
binary_dreamer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 έχω ένα πρόβλημα με την αναβάθμιση. όταν πάω και πατάω στο πρόγραμμα για αναβάθμιση μου λέει: http://dreamer.binary.googlepages.com/SEk750i.PNG τι χρειάζεται να κάνω για να το διορθώσω?
zeremefico Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Το Link με τα παιχνίδια της GAMEloft δεν λειτουργεί.Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο?
migel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Το Link με τα παιχνίδια της GAMEloft δεν λειτουργεί.Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο? Καλησπέρα . Για κοίτα εδώ , εδώ και εδώ , μπορεί κάποιο να σου κάνει .
migel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα . Εχω διαβάσει αρκετά μηνύματα σχετικά με βλάβη του Joystick , ότι δεν κάνει κάποιες κινήσεις κτλ . Οι μέχρι τώρα προτεινόμενες λύσεις απο όσο θυμάμαι είναι : 1. Άνοιγμα του τηλεφώνου και καθαρισμός (με τα γνωστά αρνητικά , σκόνη στην οθόνη , μικρο-σπασιματάκια κτλ .) 2. Σέρβις στην SE . Θα προτείνω και εγώ μια λύση η οποία δεν χρειάζεται άνοιγμα τηλεφώνου (δεν θυμάμαι να έχει ξαναειπωθεί) την οποία χθές δοκίμασα στο τηλέφωνο του ανηψιού μου το οποίο κόλαγε σχεδόν σε όλες τις κινήσεις , και πιο πολύ στην κάτω και στην δεξιά . Με το κάτωθι σπρέυ και με λίγες κινήσεις του μοχλού γύρω - γύρω το πρόβλημα λύθηκε . Το σπρέυ είναι αγορασμένο απο μαγαζί που πουλάει ηλεκτρικά (πρίν 2 χρόνια περίπου) αλλά λογικά θα υπάρχει και στα μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρονικά . ΥΣ. Η ευθύνη της δοκιμής είναι δική σας βέβαια .
ZELDA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 to k 750 exei ellhniko menu thelo na to paraggilo apo pixmania kai diabazw mono agglika kai galika..
louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 απο Πιξμανια δεν εχει ελληνικο μενου γιατι ηθελα να το παρω και εγω,γινεται αναβαθμιση αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.
ZELDA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια σκοπευω να πάρω το κ750ι πιστευω να μην κάνω βλακεία με ενδειαφέρει πάρα πολυ αν μπορώ να εχω gps και τι χρειάζεται? απο οσο μπορώ να φαντατώ εναν δέκτη ο οποίος να συνεργάζεται με bluetooth του κινητού και να αγοράσω και κάποιο χάρτη ? χρειάζεται κατι αλλο κάποια συνδρομή το εχει δοκιμάσει κανεις στο κ750 με ενδειαφέρει πολυ για βορεια ελλάδα αν υπάρχει κανενας χαρτης ... περιμένω βοήθεια αξίζει να το δουλέψω σαν gps ποια τα + και τα - η να πάρω κανένα ετοιμο gps? (αμα επεζαν φράγκα θα το έπαιρνα λέμεε τώρα)
s2117 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά ξέρετε κανένα προγραμματάκι που να βγάζεις με την κάμερα σαν να παραμορφώνεις όπως πχ σε δείχνουν οι καθρέφτες που έχουν στα λούνα παρκ???ευχαριστώ
migel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά ξέρετε κανένα προγραμματάκι που να βγάζεις με την κάμερα σαν να παραμορφώνεις όπως πχ σε δείχνουν οι καθρέφτες που έχουν στα λούνα παρκ???ευχαριστώ Καλησπέρα . Face Warp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα