Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑνουν και οι δυο.Εγω εχω τοη δευτερη μνημη και ειναι οκ.Βασικα αυτες οι δυο ειναι και οιο καλυτερες(η sandisk κυκλοφορει και σε απλη εκδοση που ειναι ακριβως η ιδια).Μην παρεις γρηγορη μνημη δε θα δεις διαφορα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ΚΑνουν και οι δυο.Εγω εχω τοη δευτερη μνημη και ειναι οκ.Βασικα αυτες οι δυο ειναι και οιο καλυτερες(η sandisk κυκλοφορει και σε απλη εκδοση που ειναι ακριβως η ιδια).Μην παρεις γρηγορη μνημη δε θα δεις διαφορα.

mporeis na mou peis pws legetai akrivws to modelo tis aplis sandisk?

Δημοσ.

sandisk memory stick duo pro 1Gb.Ειναι μαυρη αντι χρωματιστη.ΠΑντως η τιμη ειναι η ιδια(εγω την πηρα απο καταρελο πριν δυο εβδομαδες 54ε οσο εκανε και η gaming).

Ψαξε τις εγγυησεις.Η sandisk δινει 5 χρονια(ετσι λεει τουλαχιστον).Νομιζω η sony δινει 1 αλλα ψαξτο, εφοσον κοστιζουν το ιδιο.

Δημοσ.

Παιδια δυο ερωτησεις(αν και εψαξα βιαστικα το φορουμ δε βρηκα κατι)

1)Πως θα κανω στο Κ750 στα μηνυματα να γραφει με μικρα γιατι γραφει με κεφαλαια και δεν μπορω να το γυρισω

2)Πως περνιεται το τελικο ς

Δημοσ.

Xα! Κι εγώ την ίδια απορία είχα αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολο (εως έβγαζε μάτι). Όταν είσαι μεσ' το μήνυμα με ελληνικά, πατάς το Πρόσθετα->Εθνικοί χαρακτήρες->Ενεργό

Τώρα για το τελικό ς ο μόνος τρόπος που έχω βρεί είναι να πηγαίνεις στο Πρόσθετα->Προσθ.συμβολ: και εκεί έχει τελικό ς

Δημοσ.
Τώρα για το τελικό ς ο μόνος τρόπος που έχω βρεί είναι να πηγαίνεις στο Πρόσθετα->Προσθ.συμβολ: και εκεί έχει τελικό [b']ς[/b]

Εγώ για το τελικό ς αλλάζω γλώσσα γραφής από ελληνικά σε αγγλικά και βάζω το αγγλικό s

Δημοσ.
Ψάξε στα brifcase5 & 6 πού έχω στην υπογραφή μου.Έχω βάλει πολλά καινούρια παιχνίδια

popo file thnx fobera paixnidia..idika to fifa street 2 fobero....thnx

Δημοσ.
παιδια σιγουρα μπαινει καπως το τελικο ς το εχει παρει καπου το ματι μου αλλα δε θυμαμαι που.

στα σύμβολα, προτελευταια σειρά αν θυμάμαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...