Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμενα το face warp γιατι μου βγαζει συνεχεια μυνημα για να του επιτρεψω να δει τα δεδομενα του χρηστη...παταω καμια 30αρια φορες ΝΑΙ και συνεχιζει και με ρωταει?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σε εμενα το face warp γιατι μου βγαζει συνεχεια μυνημα για να του επιτρεψω να δει τα δεδομενα του χρηστη...παταω καμια 30αρια φορες ΝΑΙ και συνεχιζει και με ρωταει?

ετσι κανει αλλα μετα απο πολλα παρακαλητα υπακουει!!!

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια ερώτηση:

Έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο Sony Ericsson Κ750i μέσω internet. Μόλις άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα: "Insert correct SIM card" και δεν μπορώ να μπώ στο τηλ.

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει.

Δημοσ.

To K750i ti format arxeiwn upostirizei?

Diladi.. upostirizei.. .jpeg .png. ktl ktl.

.txt arxeia diabazei?

.pdf?

Pws mporw na tou swsw websites (.html) kai na ta diabazw apo to kinito mou argotera ?

Δημοσ.
Pou boro na bro mia prosopsi gia K750i sxetika oikonomika kai oxi me 63e pou zitaei i SE?

Φαντάζομαι πως στο ebay θα βρείς σε πολύ καλύτερες τιμές..

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτησης να κάνω. Έχω την έκδοση R1L002 η οποία δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής και σκέφτομαι να κάνω ένα Update μέσω του software της SE. αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν έχει κάνει κάποιος άλλος και αν τυχών είχε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζω βέβαια πως ότι δουλεύει σωστά δεν το ενοχλούμε. αλλά .... η μανία ... ξέρετε ....

περιμένω νεώτερα !

ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτησης να κάνω. Έχω την έκδοση R1L002 η οποία δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής και σκέφτομαι να κάνω ένα Update μέσω του software της SE. αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν έχει κάνει κάποιος άλλος και αν τυχών είχε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζω βέβαια πως ότι δουλεύει σωστά δεν το ενοχλούμε. αλλά .... η μανία ... ξέρετε ....

περιμένω νεώτερα !

ευχαριστώ.

εγω εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις που εβγαλε η se. δεν ειχα καποιο προβλημα,απεναντιας το τηλ εγινε πολυ πιο γρηγορο. παντως παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σου κατσει καμια στραβη.

Δημοσ.

ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ. Τελικά έγινε η αναβάθμιση και όλα μέχρι στιγμής δείχνουν περίφημα. Οψόμεθα πως δεν θα βγει τίποτα μελλοντικά.

Δημοσ.

re paidia mporei na pei kapoios poios einai o kodikos tou teleutaiou firmware gia to k750i? to edosa gia anvathmisi (mazi me ena allo provlimataki pou mou evgale) kai thelo na do an pragmati to anavathmisane.

Δημοσ.
re paidia mporei na pei kapoios poios einai o kodikos tou teleutaiou firmware gia to k750i? to edosa gia anvathmisi (mazi me ena allo provlimataki pou mou evgale) kai thelo na do an pragmati to anavathmisane.

το τελευταιο firmware ειναι το R1CA021

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...