Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχει κανείς το facewarp το πρόγραμμα που το έχει το w900 και παραμορφώνει τα πρόσωπα

Καλησπέρα .

Σου απάντησα και στο myphone , απαντάω και εδώ μήπως το χρειασθεί και κάποιος άλλος φίλος . :-D

FaceWarp_W810_EU

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
E τότε συμφέρει μάλλον να πάρω εναν αναγνώστη. Το κακό βασικά ειναι οτι πούλησα το Μπ3 μου που χρησιμοποιούσα και σαν φλασάκι για να πάρω μια κάρτα για το κινητό. Αλλα ο Αναγνωστης θα κάνει την ίδια δουλειά' date=' έτσι?

Δεν θα χρειάζεται δηλ driver ε?[/quote']

Καλησπέρα .

Υπάρχει USB Stick 2.0 το οποίο είναι card reader για την κάρτα του K750i και στοιχίζει πολύ φθηνά , μόλις 12€ .

Το βρίσκετε παρακάτω ( απο email που μου απάντησε )

Διεύθυνση : Εμ Μπενάκη 38

Τ.Κ : 10678 Αθήνα

Τηλέφωνο-Φαξ επικοινωνίας : 210 3838379

Κιν.: 6944 15 1973 - 6948 51 3534

Ε-mail: [email protected]

CARD READER MEMORY STICK USB 2.O

ME TO ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ GADGET ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Η/Υ ΣΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ TΑ ΜS DUO KAI MS DUO PRO ΣΕ USB FLASH DISK ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΑΣ...

Είχα και φώτο αλλά τώρα δεν την βρίσκω .:(

ΥΣ. Το παραπάνω email είναι απο τις 11-8-2005 .:-D

Edit: Ξέχασα να βάλω και το λινκ της σελίδας http://www.helentronic.gr/

Δημοσ.

migel εχεις δοκιμασει αυτο το προγραμμα που παραμορφωνει προσωπα σε k750i?

Δημοσ.

ΑΠΟΡΙΑ.. ειχα παει Κιαμο κ ηθελα να τραβηξω βιντεακια κ το κ570 μου, εκανε κατι που ποτε δεν το ειχε ξανακανει.. Εκλεινε μονο του στη βιντεοσκοπιση κ εχανα τα βιντεακια μου, ενω ειχα κ χωρο κ μπαταρια.. ΓΙΑΤΙ??? :( oeo

Δημοσ.

ασε κ εχασα το σοου .. κι ειδικα στο ΒΡΕΣΣΣΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ μου το εκανε κι εκει επαθα ....ΠΛΑΚΑ

οεο υπομονη 1 μηνα να παρω το νεο μου.. Μαλλον 8α φταιει που ηταν απ την πρωτη παρτιδα οεο ευχαριστω παντως

Δημοσ.
ρε παιδια εχω k700i απο vodafone και δεν μου παιζει σαν ηχο κλησης mp3.Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

Δες στην πρώτη σελίδα το " DRMpackager ( ΜΡ3 σε VF live ) ".... Θα μετατρέψεις με αυτό το mp3 που θέλεις σε mp3 με copyright και θα το παίζει...

Δημοσ.

metatrepeis to mp3 se wav me to Audio Commander, kaneis koptikh me to sound recorded twn windows ( an 8es sygkekrimeno refren na xtypaei ) k meta metatroph se mp3 :) telos, vazeis to mp3 sto drm packager kai to kanei protected :) meta to pernas sto kinhto soy

egw ayth th diadikasia akoloy8w

loipon, anoigeis to programma, patas ADD k vazeis to mp3 soy k meta create drm content :) Otan to kaneis, perneis to arxeio to opoio 8a exei katalhksh .dm kai to vazeis sto kinhto sou k voila to mp3 se ringtone-mhnyma-ksypnhthri :P mono poy DE MPOREIS NA TO STEILEIS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...