Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είναι πανάκριβες οι κάρτες. Πριν μερικές μέρες πήρα μιά SanDisk 2GB από το ebay με 61€ τελική τιμή (μαζί με τα μεταφορικά).

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!!

Χμ' date=' 2 γίγα ε?

Ειναι καλή φάση αλλα θέλει φράγκα...

Όλες οι κάρτες έχουν την ίδια απόδοση στο κινητό (Μάρκα ή h gamers edition) απο θέμα ταχύτητας κλπ?[/quote']

Εγώ πάντως πήρα αυτή και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου φαίνεται και πιο γρήγορη από αυτή που είχε το κινητό αρχικά.

Δημοσ.

Μόνο; απίστευτο... Εγώ θα δώσω τόσα μάλλον για το 1...

Για να χρησιμοποιώ σαν usb flash πρέπει να πάρω οπωσδήποτε reader?

Δημοσ.

Physics_Rulez σ'ευχριστώ πολύ. Η αλήθεια ειναι οτι σκεφτόμουν την συγκεκριμένη αγορά αλλα τώρα μάλλον θα την κάνω!!! Grazie!!!

Δημοσ.
Μόνο; απίστευτο... Εγώ θα δώσω τόσα μάλλον για το 1...

Για να χρησιμοποιώ σαν usb flash πρέπει να πάρω οπωσδήποτε reader?

Αν συνδέσεις το κινητό με το USB καλώδιο του σε υπολογιστή, τότε συμπεριφέρεται σαν USB disk :) (αν και πιο αργό από ένα κανονικό stick USB 2.0)

Δημοσ.

georgeadams αυτό ειναι ενα πολύ καλό νέο!!!

Δεν με πειράζει για την ταχύτητα τόσο απλά θα έπρεπε να δώσω περίσσοτερα χρήματα για Αναγνώστη.. Φαντάζομαι οτι δουλεύει σε κάθε υπολογιστή η πρέπει να έχεις κανει εγκατάσταση την σουίτα?

Δημοσ.

ohi tin souita aplos 1/2 drivers ....

an ta pc pou tha douleueis ehoun k internet tote tha sou kanoun mona tous ta win. tin egatastasi apo to net.....so einai poli euhristo

Δημοσ.
Αν συνδέσεις το κινητό με το USB καλώδιο του σε υπολογιστή, τότε συμπεριφέρεται σαν USB disk :) (αν και πιο αργό από ένα κανονικό stick USB 2.0)

Υπάρχει όμωε ένα προβληματάκι. Δεν μπορείς να πας σε οποιοδήποτε pc να πάρεις αρχεία... Πρέπει να έχεις και τους drivers. Δεν το αναγνωρίζει κατευθείαν.

Πάντως και τα usb sticks ξεφτιλίστηκαν. Είχα τσιμπίσει ένα twinmos 1gb. Το έβρισκα στο e-shop 33 ευρώπουλα.

Δημοσ.

E τότε συμφέρει μάλλον να πάρω εναν αναγνώστη. Το κακό βασικά ειναι οτι πούλησα το Μπ3 μου που χρησιμοποιούσα και σαν φλασάκι για να πάρω μια κάρτα για το κινητό. Αλλα ο Αναγνωστης θα κάνει την ίδια δουλειά, έτσι?

Δεν θα χρειάζεται δηλ driver ε?

Δημοσ.

Na rwtisw kai kati allo?Asxeto apo kinita.Exw enan ekswteriko skliro 40gb tis western digital.Ston arxi ola pigenan kala alla apo exthges molis ton anoiksw kai twn diabasei o upologisteis mou kanei epanekinisi toy kai kolaei.H se mia mple othonei me kati kinezika i mou leei safe mode.Giati ginete ayto?kai ti mporo na kanw?Exw ta panta ekei mesa....:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...