Mika Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 ευχαριστω συνονοματε (φανταζομαι) ορεξη εχω να ψαχνω απλα επειδη εψαχνα το συγκεκριμενο ειπα μηπως εχει κανεις προχειρο το jar αρχειο... anyway θα κοιταξω (πολλα λινκς παντως πρεπει να μην λειτουργουν πλεον )
Anexann Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Ξεκίνησε πάντως με το MyPhoneExplorer. Είναι το πιο πρακτικό πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει για διαχείρηση SE κινητού. Μακάρι να έβγαινε και καμία νεότερη έκδοση για τη νέα "φουρνιά" SE κινητών.
migel Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ευχαριστω συνονοματε (φανταζομαι) ορεξη εχω να ψαχνω απλα επειδη εψαχνα το συγκεκριμενο ειπα μηπως εχει κανεις προχειρο το jar αρχειο... anyway θα κοιταξω (πολλα λινκς παντως πρεπει να μην λειτουργουν πλεον ) Καλησπέρα . Σου ανέβασα 4 εδώ (τελευταία σελίδα, μπορεί και κάτι άλλο να σε ενδιαφέρει ). Λάθος κατάλαβα , νόμιζα οτι ζήταγες ολα τα trivial που έχουν κυκλοφορήσει . Παρακαλώ , συνονόματε (αν σε λένε Μιχάλη) . ΥΣ. Εαν έχεις εντοπίσει κάποια λινκ που δεν δουλεύουν , και θέλεις πες μου να τα αφαιρέσω / διορθώσω . Στο τελευταίο τσεκ που έκανα πριν λίγο καιρό κάποια που είχαν πρόβλημα τα είχα αφαιρέσει . Edit: Έγιναν 5 , ξέχασα το βασικότερο , την Ελληνική έκδοση .
scyther666 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αν τα βάλεις στο others (άλλα) της κάρτας όταν θα πας να ανοίξεις κάποιο απο αυτά θα σε ρωτήσει σε ποιο φάκελο να το εγκαταστήσει...παιχνίδια ή εφαρμογές...επιλέγεις και τελείωσες..
s.xaris Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 otan pao na anikso kapoio apo ta arxeia mou leei apostoli den bgazi kati allo
scyther666 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Είναι σίγουρα με κατάληξη .jar τα αρχεία σου? Τα βάζεις στο φάκελο που σου είπα?
giankyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Κι εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, από την σύνδεση bluetooth του pc δεν έβλεπα τους φακέλους games και applications για να βάλω τα προγράμματα εκεί οπου θα έπρεπε να βρίσκονται. Οπότε τα έβαζα στο others του κινητού του αδερφού μου και μετά τα έστελνα από εκείνο στο δικό μου, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποθηκεύονται απο το κινητό μου στον σωστό φάκελο. Επίσης όταν δούλευε το send to του bluetooth του pc, γινόταν το ίδιο.
juliahna12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Kαταρχήν συγχαρητήρια παιδιά, οι πληροφορίες που δείνεται ειναι εξαιρετικές...Μπράβο... Πρόσφατα αγόρασα το Κ750 και πρέπει να πώ οτι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά παιδιά, μέσω του Φορουμ, εδώ έχω πωρωθεί και θέλω να το φτιάξω κάπως αλλά θα ήθελα την βοηθειά σας γιατί δεν γνωρίζω κ πολλα πράγματα... 1.Αρχικά θα ήθελα να κάνω Updateαλλα ειναι Voda. Γίνεται? αν ναι απο πού και αξίζει??? 2.Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το Κ750 σαν USB Flash ή πρέπει να αγοράσω ενα Memory stick Reader? :confused: 3.Τέλος και βασικότερο, θέλω να αγοράσω μια κάρτα μνήμης ωστε να το κάνω κάτι σε Μπ3... Έχω βρει την Transcend Pro Duo σε καλή τιμή νομίζω (1G=60e, 512=35e). Αυτή η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Κ750? Και ποιά απο τις 2 να προτιμήσω? Φοβάμαι οτι τι 1G Θα το βαρένει πολύ ή δεν παίζει ρόλο? :confused: Αυτά, ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει γιατί.... Ά, αν έχετε να μου προτίνεται κανένα Reader!!!! Φιλικά, Juliahna12
tonydeli7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ναι(για ολες τις ερωτησεις)εχω το hama card reader ειμαι ευχαριστημενος...
juliahna12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Σ'ευχαριστώ αλλα δεν κατάλαβα για την 3 που με ενδιαφέρει πιο πολύ, τί να προτιμήσω 1γίγα ή 512? Ο χώρος που θέλω ειναι το 1γίγα αλλα φοβάμαι οτι θα κολλάει το κινητό και θα σερνεται... Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό η θα ειμαι οκ? Οσο για το Hama μια χαρά ειναι και σε καλή τιμή αλλά θέλω κάτι σε stick γιατί το πισί μου εχει reader, το θέλω για άλλες χρήσεις (σχολή κλπ)
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το κινητό ούτε κολλάει ούτε σέρνεται με το 1Gb. Αν μπορείς πάρε και 2Gb.
juliahna12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!! Χμ, 2 γίγα ε? Ειναι καλή φάση αλλα θέλει φράγκα... Όλες οι κάρτες έχουν την ίδια απόδοση στο κινητό (Μάρκα ή h gamers edition) απο θέμα ταχύτητας κλπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα