Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα .

Επειδή τον τελευταίο καιρό γίνονται συνέχεια post που αφορούν τα παραπάνω κινητά σκέφθηκα να ανοίξω αυτό το θέμα και να μαζέψω όλα τα ενδιαφέροντα links.

ΥΣ. Παρακαλώ εάν κάποια links δεν δουλεύουν να το πείτε για να τα φτιάξω.

RESPECT MAN. Mas glytwses apo poly psa3imo-3ysimo. Ase pou efaga kai 3 meres na serfarwntas sta links sou :)

by the way to Fullscreen games on K700/K750/W800/K600 exei alla3ei se http://www.letsmoto.com/Sonik/java/

p.s o Lasyk einai ellhnas!!! mprabo tou gia tis selides pou exei ftia3ei. Poly kai kalo uliko mazemeno.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά. Έχω το Κ700 . Κατεβάζω παιχνίδι με το bluetooth π.χ. monopolyk700.jar και πηγαίνει στο διαχείριση αρχείων / άλλα. Πως θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι που κατέβασα στο τηλέφωνο? Σας ευχαριστώ

8a prepei na xrhsimopoihseis tin object push me8odo tou blutooth kai oxi thn file transfer. Sto diko mou molis teleiwsei to "pusharisma" blepwntas to .jar rwtaei an einai efarmogi h paixnidi kai to bazei sto antistoixo folder.

Δημοσ.

Εχω ενα κ750i vodafone live και δεν μπορω να βαλω τα mp3 ως ηχο κλησης γιατι η συσκευη ειναι <<κλειδωμενη>>. Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνει???

Δημοσ.
Εχω ενα κ750i vodafone live και δεν μπορω να βαλω τα mp3 ως ηχο κλησης γιατι η συσκευη ειναι <<κλειδωμενη>>. Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνει???

Δες στην πρώτη σελίδα το DRMpackager.

Δημοσ.

Καλημερά παιδιά.Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το κ 750 και έχω ένα μικρό πρόβλημα, κάθε φόρα που απενεργοποιώ το τηλέφωνο χάνεται η επιλογή που έχω κάνει για το δεξιά του μοχλού.Μήπως έχει να προτίνει κανείς τίποτά;Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα,ενώ περνούσα κάτι φωτογραφίες από το pc στο κ750 διαπίστωσα όχι και τόσο καλή ποιότητα,πράγμα αναμενόμενο

Υπάρχει κάποιος image editor που να μετατρέπει τις fwto από το pc σε ανάλυση

176χ220 pixels διατηρώντας όσο αυτό είναι δυνατό και την ποιότητα της εικόνας

Δημοσ.
καλησπέρα' date='ενώ περνούσα κάτι φωτογραφίες από το pc στο κ750 διαπίστωσα όχι και τόσο καλή ποιότητα,πράγμα αναμενόμενο

Υπάρχει κάποιος image editor που να μετατρέπει τις fwto από το pc σε ανάλυση

176χ220 pixels διατηρώντας όσο αυτό είναι δυνατό και την ποιότητα της εικόνας[/quote']

Καλησπέρα .

Με το Image Resizer απο τα Power Toys ( Microsoft (free) ) θά κάνεις την δουλειά που θέλεις , τώρα για καλύτερη ποιότητα χρησιμοποιώ το Microsoft Office Picture manager (ms office 2003) και τέλος μπορείς και με το Batch Image Resizer (no free) .

Google

ΥΣ. Καλώς ήρθες .:)

Δημοσ.
Καλημερά παιδιά.Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το κ 750 και έχω ένα μικρό πρόβλημα, κάθε φόρα που απενεργοποιώ το τηλέφωνο χάνεται η επιλογή που έχω κάνει για το δεξιά του μοχλού.Μήπως έχει να προτίνει κανείς τίποτά;Ευχαριστώ

εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρόλο που εχω το τελευταιο firmware..

δεν νομιζω να υπάρχει καποια λύση.. απλα ειναι ενα απο τα bugs..του κινητου.Ευτυχως πολυ ανώδυνο τουλαχιστον για μενα

Δημοσ.
Kserei kanenas sas pou mporo na vro to poio kainourio firmware[/b'] pou kikloforei gia to Sony Ericsson W900i, kai pos mporw na dioksw ayto to Vodafone Live! menu?

Για να κάνεις και τα 2 μαζί φίλε θα σου πρότεινα να αγοράσεις credit 10 € από www.davinciteam.com και να κάνεις την δουλειά σου μόνος σου.Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο,αλλά πρόσεξε,θα χάσεις όλες τις επαφές,ρυθμίσεις και δεδομένα από το κινητό σου.Αλλιώς ίσως η sonyericsson να σου δίνει δωρεάν λογισμικό χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου αλλά δεν ξεφεύγεις από το voda-live.Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R5BB001

Δημοσ.

μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω το trivial pursuit (διαφορες εκδοσεις) για κ750?

Δημοσ.
sugxarhthria gia thn polu wraia douleia ,alla exo mia aporia.Gia w900i dn vlepo tpt,giati?

Καλησπέρα .

Ευχαριστώ .

Πρώτον γιατί w900i δεν έχω για να κάνω τις απαραίτητες δοκιμές , και δεύτερον αν δεν κάνω λάθος τα ίδια προγράμματα / παιχνίδια δουλεύουν .

Δημοσ.
μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω το trivial pursuit (διαφορες εκδοσεις) για κ750?

Εαν έχεις όρεξη να ψάξεις , στην πρώτη σελίδα έχει πολλά λινκς για παιχνίδια και σίγουρα θα βρείς όλες τις εκδόσεις ( εαν θυμάμαι καλά σε κάποιο Ρώσικο λινκ τις έχει ) .

Αλλιώς περίμενε να σου απαντήση κάποιος φίλος που τα έχει μαζεμένα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...