blackhumor Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 βρήκε κανείς κανα παιχνιδάκι που να παιζει multiplayer (bluetooth)?πάντως βρήκα ενα εγώ.... Ποιο είναι το multiplayer παιχνιδάκι για bluetooth;
grezyfrog Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 kalhmera mia erotisi pira bluetooth adaptor gia na xeirizomai to kinito alla kati den paei kalla mia to blepei kai mia oxi mporeitai na moy dosetai kamia odeigia help
migel Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Καλησπέρα . 1+41-3D ΥΣ. Τα έχω ανεβάσει χύμα για να πάρετε όποιο σας αρέσει , το sub είναι κάτω-κάτω (3η σελ.).
*akis* Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ποιο είναι το multiplayer παιχνιδάκι για bluetooth; δεν το έχω δοκιμάσει στο κινητό μου. game.zip
palawiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά βγήκε σήμερα καινούργιο firmware για το Κ750 από το davinciteam;Στον πίνακα με τα flash files μου γράφει έκδοση R1BC002 CID49 Red,ενώ πιο κάτω στην παλιότερη έκδοση λογισμικού γράφει πάλι R1BC002 CID36 RED.Τι διαφορές παίζονται;Δεν ξέρω και αγγλικά να καταλάβω.
PERIPOLO Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ :-D ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Κ 750 VODAFONE LIFE ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΑΚ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΤΟ JOYSTIK ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΚΛΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑ ΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ:oops: :oops: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ:? :?
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Καταρχήν καλωσόρισες. Πρώτον, μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι πολύ κουραστικό για τον αναγνώστη. Στο θέμα μας. Όλα αυτά τα προβλήματα, άρχισαν χωρίς λόγο? Μήπως τι κινητό έκανε μπάνιο ή έπεσε και χτύπησε? Με τόσα πολλά πλήκτρα να μην λειτουργούν μάλλον πρόβλημα στην πλακέτα έχει. Δοκίμασε να κάνεις και ένα καθαρισμό. Αν έχει εγγύηση να το πας να στο φτιάξουν.
PERIPOLO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ΚΑλημερα σε ολους και ευχαριστω για το καλοσωρισμα φιλε firewalker το κινητο μαι φορα μονο εφαγε λιγη βροχη και το επιασα με βρεγμενα χερια λιγο πριν παρουσιαση το προβλημα για πρωτη φορα φυσικα το στεγνωσα λιγο αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μετα απο μερικες μερες εφτιαξε μονο του επισεις εχει και κατι μικροπτωσεις οπως ολα τα κινητα αλλα το ποιο κουφο απο ολα ειναι οτι το πληκτρο που ειναι για ανοιγμα-κλεισημο παταει μονο οταν ειναι να το ανοιξω και για να το κλεισω αναγκαζωμαι να βγαλω την μπαταρια χωρις να ξερω και πολλα πραγματα μηπως θελει αναβαθμηση δεν εχω κανει ποτε ,πηγα να κανω απο το σαιτ του κ750 αλλα δεν τα καταφερα μηπως επειδη ειναι vod life οσο για την εγγυηση εχω κανονικα αλλα εαν εινα απο βροχη μαλλον δεν θα ισχυει ετσι δεν ειναι μηπως ξερεται τι τιμεσ πεζουν εαν δεν ισχυει η εγγυηση ευχαριστω και παλι
Kid_Loco Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Εμένα πάλι τώρα τελευταία το k750 ζορίζεται λίγο περιστασιακά στο Joystick προς τα κάτω....άλλες φορές δουλεύει τέλεια..άλλες όχι...το έχει ανοίξει κανείς για να το καθαρίσει? ξέρει κανείς πως??
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 αλλα το ποιο κουφο απο ολα ειναι οτι το πληκτρο που ειναι για ανοιγμα-κλεισημο παταει μονο οταν ειναι να το ανοιξω και για να το κλεισω αναγκαζωμαι να βγαλω την μπαταρια Από την στιγμή που πιθανών έχει περάσει νερό τίποτε δεν είναι κουφό. Ίσως με ένα καλό καθάρισμα να στρώσει χαρακτήρα. Αν έχουν πειραχτεί τα cmos κυκλώματα όμως τότε τα πράγματα είναι δύσκολα όπως επίσης αν υπάρχουν και ζημιές στην πλακέτα. Θα μπορούσες να απευθυνθεί και να ρωτήσεις ειδικούς για αλλαγή του firmware π.χ. εδώ http://www.9volt.gr Εμένα πάλι τώρα τελευταία το k750 ζορίζεται λίγο περιστασιακά στο Joystick προς τα κάτω....άλλες φορές δουλεύει τέλεια..άλλες όχι...το έχει ανοίξει κανείς για να το καθαρίσει? ξέρει κανείς πως?? Έχω καθαρίσει το k700 ίσως σε βοηθήσει αν επιχειρήσεις το ίδιο για το k750. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=139809
Nik0s Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Re Paidia Exw Kourastei Me Auto To K750i Giati Ta Xp Den To Vlepoun Enw Wxw Valei Drivers?!?!
migel Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Re Paidia Exw Kourastei Me Auto To K750i Giati Ta Xp Den To Vlepoun Enw Wxw Valei Drivers?!?! Καλησπέρα . Ακόμα να λύσεις το πρόβλημα με τις USB ? Πρώτα απο όλα πόσες θύρες παρέχει ο υπολογιστής σου ? Δοκίμασες σε όλες ? Μήπως το συνδέεις επάνω σε hub usb ? Τι θα έκανα εγώ στην θέση σου ? 1. Θα έκανα πλήρη απεγκατάσταση της σουίτας sony (εαν την έχεις βάλει) 2. πλήρη απεγκτάσταση οδηγών (k750) usb στο system / hardware / device manager 3. θα έψαχνα την registry (με το Registry Crawler) και θα έσβυνα οτι έχει σχέση με το κ750 (μπορείς να ψάξεις και με registry editor των windows ( run / regedit ) . 4. restart , και θα έβαζα το κινητό σε μια θύρα usb λογικά θα σου πει οτι βρέθηκε νέο υλικό και θα ζητήσει οδηγούς 5. εγώ θα έβαζα τους οδηγούς αναβάθμισης ( σου έχω δώσει σε προηγούμενο μήνυμα link ή κοίτα στην πρώτη σελίδα της υπογραφής μου ). Καλή τύχη . Εαν θυμάμαι καλά , με κλειστό το κ750 , πατημένο το πλήκτρο C (στο κ750) και να βάλεις το βύσμα usb σε μια θύρα του υπολογιστή σου , θα σου ζητήσει νέους οδηγούς . Μπορείς να δείς και στο http://www.myphone.gr που έχουν δωθεί πάρα πολλές απαντήσεις - λύσεις στο ίδιο πρόβλημα .
nickpulse Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Nα ρωτησω, υπαρχει καποιο προγραμματάκι για χαρτες δρόμων της Αθήνας ή μπα..?
DivXviD Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Έχω καθαρίσει το k700 ίσως σε βοηθήσει αν επιχειρήσεις το ίδιο για το k750. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=139809 Πολύ καλή δουλειά ! Εύγε. Αν και υπάρχει ένας Humorιστικότερος τρόπος να ανοίξεις το κινητό σου και δουλεύει με όλα τα μοντέλα σχεδόν. -Θέλεις να φτάσεις μέχρι την μπαταρία: Πετάς το κινητό από το γραφείο στο πάτωμα. -Θέλεις να φτάσεις μέχρι την πλακέτα: Πατάς το κινητό με Αυτοκίνητο. -Θέλεις να δείς όλα τα εξαρτήματα: Κάνεις ελεύθερη πτώση του κινητού από τον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας σου ¨ Δοκιμασμένες λύσεις αλλά χωρίς επιστροφή
DivXviD Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 δεν το έχω δοκιμάσει στο κινητό μου. Merika links pou milane gia bluetooth multiplayer games... http://www.partymob.com/mobile/games/Bluetooth http://www.zgroup-mobile.com/games_bluetooth.html An bre8ei tipota :-| blepoume... to psaxnw pantws ki'egw..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα