Nik0s Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 kai gw akrivws to ido provliam exw re paidia, to syndew kai dne to vlepeis sto tray icon, den mporw na katalkavw giati....
giankyr Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Aσφαλή κατάργηση το κάνετε πριν το ξεσυνδέσετε από το PC ή το τραβαμε και φύγαμε?
O mitsios Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 paidia kalispera,mia erwthsh tha ithela na kanw..me poio programma mporw na epeksergastw ena mp3 na ksekinaei apo to refren gia na to valv ws hxo klhshs??eyxaristw
Nik0s Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 ma den to vlepeis akn opote tia sfali katargisi!
migel Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 paidia kalispera,mia erwthsh tha ithela na kanw..me poio programma mporw na epeksergastw ena mp3 na ksekinaei apo to refren gia na to valv ws hxo klhshs??eyxaristw Καλησπέρα . Μπορείς να το κάνεις πολύ άνετα με το Nero Wave Editor .
O mitsios Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Φιλε migel σε ευχαριστω πολυ!Ηταν κατι απλο αλλα δεν μπορουσα να το ανακαλυψω
migel Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Φιλε migel σε ευχαριστω πολυ!Ηταν κατι απλο αλλα δεν μπορουσα να το ανακαλυψω Παρακαλώ φίλε μου . Καλό Πάσχα .
Nik0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 File migel, emena mporeisn na me voithiseis? Ti akrive sprepei an symvainei otan syndesw to k750i sto cp emsw usb? Giati ta applications den mporoun an to kanoun access?
migel Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 File migel' date=' emena mporeisn na me voithiseis? Ti akrive sprepei an symvainei otan syndesw to k750i sto cp emsw usb? Giati ta applications den mporoun an to kanoun access?[/quote'] Πέρνα τους οδηγούς απο την πρώτη σελίδα . http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=14033&esi=true ή αυτούς http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=15278&esi=true
migel Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Καλησπέρα . ------- 2 καινούρια παιχνιδάκια (κάτω-κάτω) . 1. NateAdamsFreestyleMotocross 2. Nuf.Bimmer.Street.Racing.3D Χρόνια Πολλά .
*akis* Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 βρήκε κανείς κανα παιχνιδάκι που να παιζει multiplayer (bluetooth)?πάντως βρήκα ενα εγώ ....σόρρυ αλλά θα με διαφωτουσατε αν με απαντουσατε.:oops: επισης εχω ακόμα μια ερωτηση: τα απλά παιχνιδια .jar (όχι 3d) μπορώ να τα βάλω σε όλα τα κινητά' date='τουλαχιστον στα νέα, ή μονο στα sony ericsson?[/quote']Κάνω παράθεση στη παράθεση,καθώς δεν πήρα απάντηση.. ...παρόλα αυτά Χρόνια πολλα και μια διεύθυνση για games (δεν ξέρω άμα την ξαναπατε) είναι http://www.mobileplayground.co.uk/uploads/index.htm
migel Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Καλησπέρα . >>>>>>>> Άλλα 2+44 απο την πολύ γνωστή καλή εταιρεία .
migel Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο *akis* Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο *akis* βρήκε κανείς κανα παιχνιδάκι που να παιζει multiplayer (bluetooth)? πάντως βρήκα ενα εγώ ....σόρρυ αλλά θα με διαφωτουσατε αν με απαντουσατε. επισης εχω ακόμα μια ερωτηση: τα απλά παιχνιδια .jar (όχι 3d) μπορώ να τα βάλω σε όλα τα κινητά' date='τουλαχιστον στα νέα, ή μονο στα sony ericsson? Κάνω παράθεση στη παράθεση,καθώς δεν πήρα απάντηση.. ...παρόλα αυτά Χρόνια πολλα και μια διεύθυνση για games (δεν ξέρω άμα την ξαναπατε) είναι http://www.mobileplayground.co.uk/uploads/index.htm[/quote'] Κατα πάσα πιθανότητα θα παίζουν σε αρκετά μοντέλα κινητών που υποστηρίζουν java . Βέβαια καποια προβλήματα σχετικά με τις αναλύσεις των διαφόρων κινητών θα υπάρχουν , αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι η δοκιμή .
johnaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ευχαριστω ntsili για το Link θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα