QW1965 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Ψαχνω ενα προγ. που να ενωνει/χωριζει mp3 αρχεια, ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται να κανω encode ξανα. (αν μπορει να γινει αυτο, δεν 3ερω) Βασικα προκειται για ενα cd μουσικης, το οποιο ειναι κομμενο σε 4 μονο σημεια, με βαση το μεγεθος και οχι τα tracks. Πρεπει λοιπον να ενωσω τα κομματια και μετα να το κοψω σε καθε track. Δε με ενδιαφερουν αλλες εξτρα δυνατοτητες περαν αυτου που αναφερω. Κατι απλο-ευχρηστο δηλαδη, ελαφρυ και κυριως FREE. Αν εχετε προσωπικη εμπειρια απο ενα τετοιο προγμ. πεστε μου. (με προβληματιζει βασικα αν θα μπορεσω να ενωσω σε 1η φαση τα tracks, χωρις να γινεται αντιληπτη η ενωση, χωρις κενο η θορυβο δηλαδη, αφου τα 4 κοψιματα ειναι πανω στη μουσικη) ευχαριστω
Antonisk2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι παρόμοιο. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!
Sadako Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Για να μην γίνεται αντιληπτή η ένωση χωρίς καθόλου επεξεργασία δεν ξέρω αν γίνεται, γιατί κάθε mp3 έχει ένα πολύ μικρό κενό στην αρχή (νομίζω και στο τέλος), μιλάμε για κάτι miliseconds, που φαίνονται όμως αν πας να ενώσεις, εγώ το κατάλαβα σε live album. Εγώ αυτό που έκανα, ήταν να τα ενώσω με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας, (Adobe Audition, cooledit, sony soundforge, wavelab κλπ), και μετά πριν το σώσω, προσεκτικά αφαίρεσα με όση ακρίβεια μπορούσα το κενό, στο αποτέλεσμα δεν κατάλαβα το κενό.. Για την πρώτη δουλειά, δηλαδή το ένωμα (χωρίς όμως να αποφύγεις το κενό), υπάρχουν και πιο απλές εφαρμογές, θα κοιτάξω αυτά που έχω και θα σου πω κανένα free, αλλά αφού ούτως ή άλλως μάλλον πρέπει να κάνεις και μια μικρή επεξεργασία, γιατί να χρησιμοποιήσεις 2 προγράμματα?? Το re-encode θες να το αποφύγεις για να γλιτώσεις χρόνο? Ή φοβάσαι απώλεια ποιότητας? γιατί το δεύτερο δε νομίζω να είναι τόσο σημαντικός παράγοντας..
QW1965 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Το re-encode θες να το αποφύγεις για να γλιτώσεις χρόνο? Ή φοβάσαι απώλεια ποιότητας? Δεν θελω να αλλαξω την αρχικη ποιοτητα. Αν θελησω να κανω re-encode, το μετατρεπω σε wav, κανω τις ενωσεις απολυτα σωστες, με το CoolEdit για παραδειγμα, κοβω τα tracks και μετα το ξανακανω mp3, η ακομα και ogg.) Το re-encode θελω να αποφυγω. Αλλα και εγκυκλοπαιδικα με ενδιαφερει αν μπορει να γινει κατι τετοιο.
Xwrotaktis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Loipon QW1965 epeidi zitas ena programma gia enwsh h xwrismo twn mp3 (koinws mp3 splitter and joiner) tha elega na koitakseis auto to site http://www.snapfiles.com. Exei para ma para polla programmata kai freeware kai shareware. Des to kai pes mas an se boithise katholou se auto pou psaxneis. Perilambanei analitika oles tis katigories programmatwn.
mikaha Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Des ena palio topic! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104072&highlight=quality Είχα προτείνει το εξής: mp3DirectCut is a small tool for editing mpeg audio directly. You can remove parts, change the volume, split files or copy regions to new files. All without the need to decompress your mp3 into pcm/wav. This saves work, encoding time and disk space. And there is no quality loss through any re-compressions. http://www.mpesch3.de/
Sadako Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Καλά όλα αυτά, αλλά αν η μουσική είναι συνεχόμενη, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία, στην αρχή κάθε κομματιού θα ακούγεται ένα πολύ μικρό κενό.. Δε νομίζω ότι η διαφορά ποιότητας με ένα re-encode είναι αντιληπτή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.