KROUD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2002 ηθελα να με μου πειτε αν υπαρχει η αν εχετε καποιο καλο προγραμμα για να κανω καταχωρηση της σελιδας μου στις ελληνικες και ξενες μηχανες αναζητησης.αν γινεται να ειναι freeware η και σπασμενο απο καποιον και να γινεται καταχωρηση οσο το δυνατον σε περισσοτερες μηχανες αναζητησης.θα με βοηθειστε παρα πολυ.ευχαριστω.
Omiloparmenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 το addme.comβάζει το site σου σε πολλές ξένες μηχανές αναζήτησης. Lycos Northern Light Google DirectHit HotBot Scrub The Web FAST Search Alexa REX National Directory ExactSeek InfoSpace Search It Voila NerdWorld Excite Mall Park EntireWeb .......................................... Για Ελληνικές αυτόματες προσθήκες δε ξέρω κάτι...μάλλον θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα
mentor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Des edw: http://www.freestuff.gr/c/c/webmasters_submition
KROUD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 δεν ειναι ασχημα αυτα τα site αλλα αν υπηρχε ενα καλο προγραμμα να σου κανει την καταχωρηση σε 9000 μηχανες θα με βοηθαγε περισσοτερο.εχω βρει τετοια προγραμματα αλλα δεν ειναι free και δεν ειμαστε για εξοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.