S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Καλησπερα.Ενω ειχα ηδη μια Asus EN6600GT, αποφασισα να παρω και μια δευτερη για να χρησιμοποιησω το συστημα SLI.Λοιπον, η δευτερη 6600GT αγοραστηκε, εγκατασταθηκε και δουλευει καλα.Ωστοσο, εχω το προβλημα με το BTF2, καθως απο τη στιγμη που το ''τρεχω'' φαινονται 2 πρασινες γραμμες καθετες μεταξυ τους στην οθονη.μαλλον σχετιζεται με το SLI το οποιο χωριζει την οθονη στα 2 και καθε καρτα γραφικων αναλαμβανει το μισο της εικονας.Καμια ιδεα για να λυθει?Παντως δεν εχω κατεβασει καποια εκδοση του Forcewave.Σημειωτεον, σε αλλα παιχνιδια δεν παρουσιαζεται κατι το αντιστοιχο. Εχω συννημενη μια εικονα του προβληματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Τελικα παρουσιαζεται σε ολα τα games μου, εκτος απο το CSZero... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 dokimase kane unistall drivers VGA k vale tous neous 77.77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Apenergopoihse to show gpu load balancing apo tous drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Το εκανα λιγο πριν ξαναμπω στο forum, και τελικα αυτο φταιει.Πως θα μπορουσα να διαπιστωσω αν η κινηση μου να εχω 2 καρτες γραφικων απεδωσε?Η συμβουλη ενος τυπου απο το Πλαισιο να βαλω ολα τα γραφικα στο High και 2πλασια αναλυση για να δω τη διαφορα εχει βαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.