Antonisk2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Καλημέρα! Έχω το netlimiter 2 beta. Παρ' όλο που το ρυθμίζω και στην καρτέλα limits και στην καρτέλα grants σε κάποιο πρόγραμμα πχ στο bitlord να ανεβάζει μέχρι κάποια ορισμένη ταχύτητα, δεν λειτουργεί! Σε όποια ταχύτητα και να το ρυθμίσω, αυτό συνεχίζει και ανεβάζει όπως και πριν, και αυτό φαίνεται και μέσα από το ίδιο το ρυθμιζόμενο κάθε φορά πρόγραμμα πχ bitlord αλλά και από το bandwidth monitor pro, ενώ το netlimiter μου δείχνει πως ανεβάζει με λιγότερη ταχύτητα απ' ότι είναι ρυθμισμένο!?!?! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Υ.Γ. Μην μου πείτε να αλλάξω έκδοση του netlimiter γιατί αυτή είναι beta, γιατί η 1.30 μου βγάζει πρόβλημα με το antivir ενώ την 1.29 δεν μπορώ να τη βρω πουθενά!
manosone Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Καλημερα.Αν θυμαμαι καλα εκει που λεει το Limit διπλα εχει ενα checkbox.Το εχεις τσεκαρει?Αν δεν ειναι αυτο,δεν μου ερχεται καμι αλλη ιδεα.Καλημερααααααα.
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Και βέβαια το έχω τσεκάρει... είπαμε δεν είμαι και τελείως.....
mohic4n Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Apo thn stigmh pou einai beta logiko einai na exei kapoia bugs. Ena apo auta isws einai to problhma pou exeis. Mporeis na steileis email stous dimiourgous i alliws na perimeneis hn stable version.
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Οκ thanks! Υπάρχει κάποιος που να έχει την 1.29 έκδοση. Αν ναι ας μου στείλει ένα πμ please! Ευχαριστώ!
sneaky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Οκ thanks! Υπάρχει κάποιος που να έχει την 1.29 έκδοση. Αν ναι ας μου στείλει ένα πμ please! Ευχαριστώ! an den kano lathos to bitlord exei diko tou limiter epano gia koita to
Antonisk2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Ok για το bitlord αλλά για αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι για το emule γιατί αν του κατεβάσεις το upload σου κόβει και από το download!
sneaky Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Ok για το bitlord αλλά για αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι για το emule γιατί αν του κατεβάσεις το upload σου κόβει και από το download! ola ta client pou exoun diko tous limiter einai logiko na exoun mia anologia sto dl me to ul opote an thes na baleis limiter sto e-mule kane to me ena prog!!!
Antonisk2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Αυτό δεν λέμε ρε μεγάλε? Προσπαθώ με το netlimiter απλά δεν μπορώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.