Προς το περιεχόμενο

Παγώνει τo σύστημα help!!!

greekzero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα amd fx 53 από την πρώτη εβδομάδα που βγήκανε και τώρα τελευταία κάνει τo εξής:τo σύστημα είναι amd fx 53 939 mobo asus av8 deluxe ram 4x512 kingston

2x 250 western digital και έναν maxtor 300 εξωτερικό κάρτα ήχου soundblaster audigy 2 zs τροφοδοσία enermax 450 κάρτα γραφικών ati x700 προ την οποια την έβαλα χτες διότι νόμιζα πως έφταιγε.to σύστημα κάνει τo εξής πάγωνη μερικές φορες, τo cpu δουλεύει όπως και οι δίσκοι μονο η οθόνη κολλάει mouse δεν κουνάει ούτε πληκτρολόγιο δουλεύει απλά μένει στην τελευταία εικόνα του desktop,και τo κάνω reboot με τo κουμπί να ξεκολλήσει καμια βοήθεια ρε παιδιά please?θερμοκρασία είναι πολύ καλή έχω ένα damier όπως και ένα ανεμιστηράκι τις thermaltake για τo cpu πολύ καλο τα windows είναι από format φρεσκότατα τo φορμάρισα 3 4 φορες μέσα σε μια βδομάδα κάνοντας tests.

Δημοσ.

Τα ιδια μου εκανε και εμενα προ ημερων..στηναρχη νομιζα οτι εφταιγαν οι μπαταριες του ποντικιου...κατοπιν διορθωσα το Agp Aperture Size σε 128 απο 256...τα ιδια...χαλαρωσα τα timings στις μνημες (εχω υπερχρονισει λιγο AMD 64 3000+ @ 3500+) και αλλαξα τους οδηγους της 6600gt απο 77,72>72,14 , δεν το εχει ξανακανει και δουλευει πολυ καλυτερα ....δεν νομιζω οτι εχει να κανει με bios update μια που εγω εχω την πιο προσφατη εκδοση....κανε λιγο δοκιμες και τα ξαναλεμε..

Δημοσ.
Πιθανές αιτίες:

CPU Temperature

VGA Temperature

VGA Overclock

Massive RAM Failure

Δεν κάνεις μια μετάφραση & ανάλυση των παραπάνω γι΄αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ;

Δεν είναι όλοι guru εδώ...

Δημοσ.

paidia oson afora to enermax pote den eixa provlima doulevei astamatita poli kairo tora teleytea to kanei auto,ekana merika tests evgala apo epano tis kartes oles kai tis dokimaza mia mia mono me tin audigy mou kanei to provlima epano,mporei na ta epekse i karta?bios den einai exo valei to teleyteo,ana lakso to timmings stis ram poso prepei na einai?

Δημοσ.

Κατεβασε το Everest απ'το Insomnia ,εγκατεστησε το και δες στην επιλογη> Motherboard>SPD τα timings, αναλογως την συχνοτητα στην οποια τρεχουν οι μνημες..π.χ εγω λογω overclocking εχω βαλει διαιρετη και τρεχουν στα 166Mhz με timings 2.5-3-3-7 (default ) ,πριν ειχα 2,5-3-3-6 ...

Δημοσ.

Marvell Semiconductor - Networking - Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller

Αυτό είναι τo πρόβλημα να τo ξέρετε όσοι κάνετε κανένα update από τι microsoft έχουνε βάλει εκεί ένα DRIVER που κολλάει τo σύστημα είναι πολλά άτομα που είχανε και έχουνε τo ίδιο πρόβλημα οποτε κάνετε ένα roll back τους drivers και αφήστε τους παλιούς η κατεβάστε την έκδοση 6.28 από την ASUS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...