Προς το περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Web Authoring, Any Suggestions

Kortenaer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ Site ΜΕΣΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ Web Authoring ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ Flash.

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Dreamweaver Mx ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Expert ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Δημοσ.

File mou oloi perasame apo ayto to stadio..

ego soy proteino na arxiseis na ftiaxneis ena poli aplo kai sixronos dorean site apo http://www.geocities.com mesa apo kei tha gineis melos kai meta sou proteino na ftiaxneis tis selides soy mesa apo to frontpage tis microsoft.Etsi tha mpeis sto pneyma kai gia kati kalitero kai pio sobaro argotera!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Scorer για την απαντηση σου, το θεμα ειναι οτι εχω αρχισει τωρα το DREAMWEAVER MX και δεν θελω να το σταματησω, προσπαθω να κάνω και εξασκηση παραλληλα πανω στο προγραμμα και κατι αρχιζω να πιανω, παντως το σιγουρο οτι θελει αρκετο χρονο και πολυ δουλεια,

THANK YOU ANYWAY, αν κολλησω καπου θα τα ξαναπουμε

Υ.Γ. Σε ευχαριστω Γιαννη, οταν φτασω σε σημειο να χρειαζομαι hosting θα το συζητησουμε.

Δημοσ.

Καταρχήν σχεδίασε τη σελίδα όπως τη φαντάζεσαι μέσα στο μυαλό σου.

Μετά άρχισε σιγά-σιγά να την δημιουργείς στο πρόγραμμα. Μόλις κολήσεις κάπου, πχ πως βάζω εικόνα;, πως βάζω σύνδεσμο; τότε διάβασε στο βιβλίο ή πόσταρε εδώ. Έτσι σιγά-σιγά θα μάθεις πως γίνονται κάποια πράγματα.

Και βέβαια με τον καιρό θα βελτιωθείς, όχι απο τη μια μέρα στην άλλη.

Και κατι ακόμα σημαντικό: αρχίσε να γυρίζεις το web για να παίρνεις ιδέες: που βάζουμε το μενού; τον τίτλο της σελίδας; που μπαίνει το κείμενο που θέλω; κτλ

Καλή επιτυχία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...