kriz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Έχω ένα Asus Z71 και προσπαθώ να συνδέσω εξωτερικό πληκτρολόγιο σε αυτό. Δοκιμάζω το MS Internet kb που έχει έξοδο PS2. πήρα ανάπτορα PS2-USB αλλά δεν το αναγνωρίζει. Μου βγάζει unknown USB device. Καμιά ιδέα κανείς; Drivers έχω εγκαταστήσει, αλλά τπτ...
Greek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Den kserw na se apantiso, ala i kaliteri lisi eiani na paris ena pliktrologia katey8ian me usb afto ekana k egw ston forito mou k petixe oute drivers oute tpt!
urezin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 gia na katalabo phres antaptora apo usb se ps2 . Se auth th periptosh na sou po oti exoun parousiasei polla problhmata ta sugekrimena antaptorakia Sunhthos dinoun duo exodous mia prasinh gia to kb kai mia mob gia to mouse Prosexe pou tha tobaleis....
kriz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά πρέπει να είναι πρόβλημα του MS Internet keyboard... Το πήγα πίσω και μετά από δοκιμή για να δούμε αν δουλεύει σίγουρα πήρα το Natural (πάλι με ανταπτοράκι) και δούλεψε μια χαρά χωρίς drivers και άλλα χαζά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.