Jimis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Θέλω να κατεβάσω τις μεγάλες φωτο από αυτό το site http://www.getdecorating.com/exteriors.cfm?CFID=3848538&CFTOKEN=84601748 με κάποιον offline bowser, αλλά δεν τα καταφέρνω. Όταν λέω μεγάλες φωτο εννοώ τις φωτό που παρουσιάζει, όταν κάνω το τελικό κλικ. Οι φωτο αυτές είναι free (υπάρχουν και άλλες με συνδρομή, αλλά δεν με ενδιαφέρουν). Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κατεβάσει και αν τα καταφέρει να μου πει πρόγραμμα και ρυθμίσεις ? Ξεκινάει με το Οffline Explorer Enterprise το κατέβασμα, αλλά νομίζω πως ανακυκλώνει τα αρχεία που κατεβάζει, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην κατεβαίνει τίποτα. Αν δεν γίνεται να κατέβουν μόνο οι τελικές μεγάλες φωτο, αλλά πρέπει να κατέβει όλο το site, δεν με πειράζει (αλλά το δοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα που περιέγραψα και πιο πάνω) Παιδιά μία χάρη .. μη μου λέτε δοκίμασε το ένα και το άλλο, γιατί δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτό το διάστημα και έχω ήδη δοκιμάσει αρκετά. Αν κάποιος έχει την διάθεση να το ψάξει και να βοηθήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.