sash Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Έχω ένα πανάρχαιο Τeac DVDROM (DV-516E) και ένα Plextor 716. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλα το Teac παίζει μόνο DVDrom και δεν βλέπει πάσης φύσεως γραμμένα DVD οπότε καιρός για αλλαγή. Από το plextor έχω μείνει 100% ευχαριστημένος. Βλέποντας όμως τις τιμές, σκέφτομαι ότι με 10ευρω παραπάνω παίρνω αντί για DVDrom, ένα DVDRW. Δεδομένου οτι θα γράφω μόνο με το plextor και χρειάζομαι κάτι να διαβάζει DVDrom (και γρήγορα), τι να αγοράσω? Ευχαριστώ
greeneye Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ego apla tha elega tha agorasis to pamftino plextor DVD px 130 A i anotero. (an bgike anotero,den kitaksa). Ego exo to 130 kai ta diabazei kiriolektika ola xoris problem ston idio xrono peripou xoris na argei girnontas to kai girnontas to. Epishs den brisko nohma na exis 2 eggrapsima...to 716 to exo epishs kai ine KORYFH. den xreiazete na petaksis 10 eyro parapano an skeftis oti ta recorder den diabazoun toso taxythta oso ta apla dvd rom. Ektos aytou tha xis recorder na diabazei dvd ????????? tsaba tha kourazis to leiser..
sash Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ευχαριστώ όλους για τις ultra-γρήγορες απαντήσεις. 1. δεν με πειράζουν τα 10 ευρώ παραπάνω, θα τα έδινα αν για να πάρω πχ ένα ΝΕC3540 που διαβάζει πολύ γρήγορα και έχεις και ένα δευτερο DVDRW καλού κακού. 2. Το plextor είναι τοπ, δεν το αλλάζω 3. Το 716 γράφει dual
sash Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ego apla tha elega tha agorasis to pamftino plextor DVD px 130 A i anotero. (an bgike anotero' date='den kitaksa). Ego exo to 130 kai ta diabazei kiriolektika ola xoris problemston idio xrono peripou xoris na argei girnontas to kai girnontas to. Epishs den brisko nohma na exis 2 eggrapsima...to 716 to exo epishs kai ine KORYFH. den xreiazete na petaksis 10 eyro parapano an skeftis oti ta recorder den diabazoun toso taxythta oso ta apla dvd rom. Ektos aytou tha xis recorder na diabazei dvd ????????? tsaba tha kourazis to leiser..[/quote'] τo plextor 130 έχει 30 ευρώ. Το NEC3540 έχει 40.
Panahs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα να πάρω ένα καλό reader αφού έχεις καλό writer. Πέραν του ότι τα Nec είναι διάσημα για την ανικανότητα τους στην ανάγνωση.
sash Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα να πάρω ένα καλό reader αφού έχεις καλό writer. Πέραν του ότι τα Nec είναι διάσημα για την ανικανότητα τους στην ανάγνωση. πρότεινέ μου ένα....
Panahs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Υπάρχουν πολλές επιλογές. Πιστεύω ότι μάρκες όπως Plextor, Toshiba και Assus αποτελούν σχεδόν πάντα φρόνημες λύσεις, όμως καλύτερα να κάνεις μια προσωπική έρευνα ή να ρωτήσεις κάποιον άλλον γιατί έχω τουλάχιστον 3 χρόνια να ασχοληθώ με DVD reader.
greeneye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 plextor px 130 A. apla ta diabazei ola! ise panta sigouros an den to diabasei oti ftei to diskaki kai oxi to reader.
qspock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Εγω θα σου προτεινα να παρεις κατι που δεν εχεις. Οπως το ASUS DVD-ROM γιατι ειναι το ποιο αθορυβο drive, διαβαζει τα παντα και ειναι πολυ γρηγορο στο ripping. Δε ξερω ποσο γρηγορο ειναι στην κατηγορια αυτη το Pextor αλλα καλυτερα να ριπαρεις με το reader σου. Επισης τα recorders αργουν αρκετα να αναγνωρισουν τα δισκακια που τους βαζεις, το ASUS ειναι σχετικα γρηγορο στην κατηγορια αυτη. Και δεν κανει σαν σκουπα, οπως κανει το NEC DVD-RW. Το NEC αξιζει ΜΟΝΟ για τις πολυ καλες εγγραφες του, αν δε το παρεις για εγγραφες ειναι τεραστιο λαθος να το παρεις σαν reader γιατι πολυ απλα ειναι χαλαρα απο τα χειροτερα. Ενα ταλαιπωρημενο δισκακι δε προκειται να στο διαβασει, κι ας το διαβαζουν τα περισσοτερα readers. Γι αυτο οσοι εχουν NEC recorder το συνδιαζουν με ενα πολυ καλο reader. Τελος εγω δε θα επαιρνα παλι plextor, σε αυτα τα ειδη (optical drives) καλο ειναι να εχεις 2 διαφορετικες μαρκες γιατι αν καποια δισκακια δε διαβαζονται στη μια μαρκα τα δοκιμαζεις στο αλλο. Κοιτας δηλαδη να αλληλοσυμπληρωνονται. Εχοντας 2 plextor δεν κερδιζεις τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.