Nomedor Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Mia leksi : S Y S M A R I L I O N ! ! ! ! !! ! !! esto merika kefalea tou giat olo den ftanoun 10 ores
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 OMG!!! Silmarillion grafetai... (tou dwses kai katalave ) kai oxi na mas leipei...oxi allos viasmos...to Silm einai dyskolo book akatallhlo gia tainia...
orionas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πιστευω οτι το "Οι Πύλες Της Φωτιάς" θα εσπαγε ταμεια.Το βιβλιο με εκανε να ανατριχιασω ...
orionas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πιστευω οτι το "Οι Πύλες Της Φωτιάς" θα εσπαγε ταμεια.Το βιβλιο με εκανε να ανατριχιασω ...
AnnaXatheis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Θα μου άρεσε να δω το "Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" του Paulo Coelho ή και το "Ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ" του ίδιου, αν και δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο επιτυχημένα.
Steve_g7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 To apolyto fantasy R. Salvatore Drizzt Do' Urden Olh h seira kathe book kai movie
ZAN DARK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 λουλουδι της ερημου-καθλιν μιλερ....αληθινη ιστορια που κανει και τον πιο αναισθητο να συγκινηθει...
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω καινουριο θεμα, αλλα θα το πω εδω. γιατι οποιες ταινιες βγαινουν απο τα βιβλια τις καταδικαζετε, επειδη ο σκηνοθετης δεν εδωσε το ιδιο συναισθημα με αυτο που εδινε και το βιβλιο; δεν σκεφτηκατε οτι ο σκηνοθετης πιθανον να θελει να ξεφυγει απο αυτο που θελει να μεταδωσει ο συγραφεας; λογικο μου φαινεται..
john1987 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 συμφωνω λαζαρε,απλα ισως ειχαν φανταστει κατι αλλο και αλλο προεκυψε στην ταινια...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ιστορικά, όταν πρωτοεμφανίστηκε η τέχνη του κινηματογράφου, οι σκηνοθέτες προσπαθούσαν κατα κανόνα να αποτυπώσουν ένα βιβλίο (ή μια θεατρική παράσταση ή οτιδήποτε άλλο) ακριβώς όπως είναι, άρα και να αποδώσουν παρόμοια συναισθήματα. Από τότε που ο κινηματογράφους πήρε το δρόμο του σαν αυτόνομη τέχνη που δεν εξαρτάται από άλλες (άσχετα που οι πιο πολλές ταινίες του Χόλυγουντ βασίζονται κατα 70% στη μουσική τους), οι σκηνοθέτες άρχισαν να έχουν πολύ πιο μεγάλη ελευθερία έκφρασης στις διασκευές τους. Ε, αυτό στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο έντονο. Προσωπικά, σήμερα δεν πηγαίνω ποτέ να δω μια ταινία έχοντας το βιβλίο στο μυαλό μου.
46+2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Για αυτόν μιλάμε, για τον συγγραφέα που στον πρόλογο του κώδικα davinci λεει πως όλες οι ιστορικές πληροφορίες και τα στοιχεία που εμπεριέχει το βιβλίο είναι αληθή..... Γυρίζεται σε ταινία με τον tom hanks και την κατα κόσμο "αμελί" . Παιζει να το έχετε γράψει και να μην το ειδα κάλά γιατί διάβασα βιαστικά..
Fan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 To apolyto fantasy R. Salvatore Drizzt Do' Urden Olh h seira kathe book kai movie Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κάλα σε όποιον του αρεσεί να διαβάζει βιβλία και δεν έχει διαβάσει Salvatore είναι σαν να του αρέσει η μπάλα και να μην έχει δει αγώνα της Βραζιλίας!
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κάλα σε όποιον του αρεσεί να διαβάζει βιβλία και δεν έχει διαβάσει Salvatore είναι σαν να του αρέσει η μπάλα και να μην έχει δει αγώνα της Βραζιλίας! η πρώτη τρίλογία (The Dark Elf trilogy) είναι αριστούργηματική. Τα υπόλοιπα είναι κάκιστα και φτάνουν μέ τα 1000 ζόρια το επίπεδο της "Τολμης και γοητείας" ( και ναι τα έχω διαβάσει άντεξα μέχρι όλο το Legacy of the drow- 10o βιβλίο της σειράς δηλαδή και μετά το IQ μου αρχισε να μειώνεται επικίνδυνα) Fantasy σαπουνόπερα 1η φορά είδα. Tι γίνεται μετά το 10ο εμφανίζεται η δiδυμη αδερφή του Drizzit ή βγαίνει και τραγουδάει η Καλομοίρα? LOOOOOOOOOOLLL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Fan ta parales alex symfwnw
madcap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Ο Αναρχικος των Δυο Κοσμων, πιστευω οτι αν μπορουσαν να το αποδωσουν καλα θα γινοταν μια πολυ καλη ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.