Προς το περιεχόμενο

Ποια βιβλία θα θέλατε να γίνουν ταινίες;

kirileman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

OMG!!!

Silmarillion grafetai... (tou dwses kai katalave :P )

kai oxi na mas leipei...oxi allos viasmos...to Silm einai dyskolo book akatallhlo gia tainia...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα μου άρεσε να δω το "Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" του Paulo Coelho ή και το "Ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ" του ίδιου,

αν και δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο επιτυχημένα. :)

Δημοσ.

δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω καινουριο θεμα, αλλα θα το πω εδω. γιατι οποιες ταινιες βγαινουν απο τα βιβλια τις καταδικαζετε, επειδη ο σκηνοθετης δεν εδωσε το ιδιο συναισθημα με αυτο που εδινε και το βιβλιο; δεν σκεφτηκατε οτι ο σκηνοθετης πιθανον να θελει να ξεφυγει απο αυτο που θελει να μεταδωσει ο συγραφεας; λογικο μου φαινεται..

Δημοσ.

Ιστορικά, όταν πρωτοεμφανίστηκε η τέχνη του κινηματογράφου, οι σκηνοθέτες προσπαθούσαν κατα κανόνα να αποτυπώσουν ένα βιβλίο (ή μια θεατρική παράσταση ή οτιδήποτε άλλο) ακριβώς όπως είναι, άρα και να αποδώσουν παρόμοια συναισθήματα. Από τότε που ο κινηματογράφους πήρε το δρόμο του σαν αυτόνομη τέχνη που δεν εξαρτάται από άλλες (άσχετα που οι πιο πολλές ταινίες του Χόλυγουντ βασίζονται κατα 70% στη μουσική τους), οι σκηνοθέτες άρχισαν να έχουν πολύ πιο μεγάλη ελευθερία έκφρασης στις διασκευές τους. Ε, αυτό στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο έντονο. Προσωπικά, σήμερα δεν πηγαίνω ποτέ να δω μια ταινία έχοντας το βιβλίο στο μυαλό μου.

Δημοσ.
Για αυτόν μιλάμε, για τον συγγραφέα που στον πρόλογο του κώδικα davinci λεει πως όλες οι ιστορικές πληροφορίες και τα στοιχεία που εμπεριέχει το βιβλίο είναι αληθή.....

Γυρίζεται σε ταινία με τον tom hanks και την κατα κόσμο "αμελί" . Παιζει να το έχετε γράψει και να μην το ειδα κάλά γιατί διάβασα βιαστικά.. :)

Δημοσ.
To apolyto fantasy

R. Salvatore Drizzt Do' Urden

Olh h seira kathe book kai movie

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Κάλα σε όποιον του αρεσεί να διαβάζει βιβλία και δεν έχει διαβάσει Salvatore είναι σαν να του αρέσει η μπάλα και να μην έχει δει αγώνα της Βραζιλίας!

Δημοσ.
Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Κάλα σε όποιον του αρεσεί να διαβάζει βιβλία και δεν έχει διαβάσει Salvatore είναι σαν να του αρέσει η μπάλα και να μην έχει δει αγώνα της Βραζιλίας!

η πρώτη τρίλογία (The Dark Elf trilogy) είναι αριστούργηματική.

Τα υπόλοιπα είναι κάκιστα και φτάνουν μέ τα 1000 ζόρια το επίπεδο της "Τολμης και γοητείας" ( και ναι τα έχω διαβάσει άντεξα μέχρι όλο το Legacy of the drow- 10o βιβλίο της σειράς δηλαδή και μετά το IQ μου αρχισε να μειώνεται επικίνδυνα)

Fantasy σαπουνόπερα 1η φορά είδα. Tι γίνεται μετά το 10ο εμφανίζεται η δiδυμη αδερφή του Drizzit ή βγαίνει και τραγουδάει η Καλομοίρα? LOOOOOOOOOOLLL

Δημοσ.

Ο Αναρχικος των Δυο Κοσμων, πιστευω οτι αν μπορουσαν να το αποδωσουν καλα θα γινοταν μια πολυ καλη ταινια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...