kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Η ιδέα δημιουργίας του θέματος μου ήρθε ολοκληρώνοντας τον Αρκτικό Κύκλο του Ντ. Μπράουν του οποίου καθένα από τα βιβλία είναι ότι πρέπει για να γεμίσει τα κενά 2-3 καλοκαιρινών ημερών χωρίς πολύ πνευματικό κόπο. Προσωπικά θα ήθελα να δω πιστά "αντίγραφα" όλων των βιβλίων του στο σινεμά, κάτι που στη δική του περίπτωση δεν θα είναι τρομερά δύσκολο αν σκεφτούμε τον τρόπο γραφής του. Ο τύπος κατά τη γνώμη μου "γράφει"...φοβερές ταινίες και ένας σεναριογράφος θα έχει, νομίζω, πολύ εύκολο έργο, αφαιρετικό κυρίως (όχι ότι η αφαιρετική διαδικασία είναι τρομερά εύκολη ή ασήμαντη!). Περιμένω τις απόψεις σας...
primax Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Η μεταφορες βιβλιων "αχρηστευουν" το νοημα. Π.χ, Αρχοντας των δαχτυλιδιων. Υ.Γ:Και εγω ειμαι φαν του Ντ.Μπραουν, αλλα ετσι και δω τα βιβλια του στο σινεμα, θα αυτοκτονησω.
Chinaski Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Ola ta biblia tou Bukowski.Exei ginei to Barfly(parolo pou den itan biblio, alla apla egrapse to senario). To crazy love basismeno stis istories/poiimata apo to Love is a dog from hell. Episis mia mikri mikous tainia exei guristei apo ton Eric Cantona (nai nai to proin asteri tis Manchester) basismeni se mia istorioula tou Bukowski, alla tipota parapano.Tha ithela na ginoun kai alles prospathies. Apo ton Jack Kerouac tha ithela na do.Nomizo eixa diabasei oti kati ginete gia to On the road.O skorseze tha einai skinothetis i paragogos, den thumame kala.Ama psaksete sto imdb kati tha breite sxetika.Ax episis tha ithela na do Ton paikti tou Dostoevsky. Mporeite kapios sas parakalo na mou peite an exoun ginei tainies ta biblia tou Dostoevsky Egklima kai timoria,Aderfoi karamazof, o ilithios? Mou fainete eixa petuxei to egklima kai timoria mia mera stis Et alla mporei na kano kai lathos.Opios exei kapoia pliroforia ton euxaristo prokatabolika.
paschalia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Υπαρχει και αυτο το τοπικ που ειναι σχεδον το ιδιο ( κατα την αποψη μου )
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Υπαρχει και αυτο[/url'] το τοπικ που ειναι σχεδον το ιδιο ( κατα την αποψη μου ) Μπράβο ρε paschalia. Και ήμουν σίγουρος ότι κάτι υπήρχε αλλά δε μου ερχόταν με τίποτα. Έβαλα βιβλία στο search αλλά δεν το βρήκα (φυσικά). Τώρα μπορώ να ηρεμήσω επιτέλους.
paschalia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μανωλιο πως δεν στο εβγαλε ? Και εγω βιβλία εβαλα ( οπως θα δεις , πρεπει να ειναι με κοκκινο η λεξη μιας και ειναι η λεξη κλειδι της αναζητησης ) .
dim_b Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δυσκολεύτικα κι εγώ να βρω το άλλο topic γιατί θυμόμουν ότι ήταν γιά βιβλία, αλλά επειδή είδα ότι ήταν πολύ γενικό (πολλά posts ήταν γιά παιχνίδια και ιστορικά γεγονότα) αποφάσισα να αφήσω αυτό το topic και να μην τα κάνω merge.
paschalia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Χμ, αν δυσκολευτηκατε και οι δυο , τοτε εγω μαλλον ειμαι προτεινομενη για βραβειο στο σπορ της αναζητησης
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Ε νομίζω, άλλο ιστορίες άλλο βιβλία. Τέλος πάντων, primax πρώτον διαφωνώ για το LOTR και δεύτερον (ξανά)διαφωνώ για τα βιβλία του Ντ. Μπράουν. Έτοιμα σενάρια για ταινίες είναι. Τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη περιμένουν μόνο. Και σιγά το νόημα που θα αχρηστεύσουν.
mentor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Περιμένω χρόνια να βγει η ταινία "Rendevouz with Rama" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Arthur C. Clarke --> http://www.historyofmilitary.com/Rendezvous_with_Rama_0553287893.html Όταν διάβασα το βιβλίο (πρόκειται για τετραλογία) εδώ και πάνω από δέκα χρόνια σκέφτηκα ότι θα γινόταν μια καταπληκτική ταινία sci-fi. Εδώ και δυο τρία χρόνια κάτι ετοιμάζουν (μάλλον ψηφιοποιημένη και θα παίζει ο Morgan Freeman). Για να δούμε: http://www.rendezvouswithrama.com/index.htm Το καθυστερούν πολύ όμως...
Em_Zed Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Η ιδέα δημιουργίας του θέματος μου ήρθε ολοκληρώνοντας τον Αρκτικό Κύκλο του Ντ. Μπράουν... Kαλά, απίστευτο...με το που είδα τον τίτλο του ποστ σκέφτηκα αυτό το βιβλίο.. Το διάβασα σε 2 μέρες, στην δουλειά..Το είχε μια συνάδελφος που λείπει στο γραφείο της και έπιασα να διαβάσω για πλάκα τις πρώτες σελίδες. Τι το θελα.. αδύνατον να το αφήσω. Γενικά, έχω την εντύπωση οτι ο τύπος ψάχνει για πιασάρικα θέματα, θέματα που ιντριγκάρουν εύκολα. Αν ήταν άλλος συγγραφέας ίσως να βγαίναν πατάτες. Αλλά η έρευνα που κάνει ο Brown είναι απίστευτη. Δε διαβάζεις science fiction, αλλά science fact. Θα έκανε τρομερή ταινία πιστεύω.. λίγο far fetched ϊσως για αυτούς που δεν ξέρουν τι παίζει με τις μυστικές υπηρεσίας - δυνάμεις στις ΗΠΑ, but still. Άλλο βιβλίο έτσι πολύ γνωστό δε μου ρχεται...
kostas_crete Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Gia osous asxolountai me magic the gathering, 8a h8ela na dw se vivlio thn saga twn planeswalkers Urza kai Mishra. Einai apo ta liga vivlia fantasias pou diavasa kai mou exoun kollhsei toso ston egkefalo.
Toufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 milame ton brown tou davinci i eimai entelos off?
^BOOMBOOM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Για αυτόν μιλάμε, για τον συγγραφέα που στον πρόλογο του κώδικα davinci λεει πως όλες οι ιστορικές πληροφορίες και τα στοιχεία που εμπεριέχει το βιβλίο είναι αληθή.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Elrick apo Moorcock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.