theobabis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μηπως ειναι ευκολο οταν κανει καποιος εξελιγμενη αναζητηση των post του σε συγκεκριμενο τοπικ να μη υπαρχει ο περιορισμος των πεντακοσιων ποστ; thanx
Highlander Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δεν υπάρχει περιορισμός. Για πες ένα παράδειγμα..
theobabis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Highlander, oταν επιλεξω ονομα χρηστη: theobabis βρειτε θεματα με τουλαχιστον: 4000 απαντησεις εμφανιση αποτελεσματων σαν: μηνυματα μου βγαζει μονο 500 αποτελεσματα. Για την ωρα δεν ειναι μεγαλο προβλημα, αλλα μιας και δε σκοπευω να σταματησω να ποσταρω στο τοπικ του κινηματογραφου, αυτος ο περιορισμος θα με δυσκολεψει στο να βρω κατι που ψαχνω, επειδη τα μηνυματα μου τα χρησιμοποιω ως σημειο αναφορας. Αναρωτιομουν λοιπον αν μπορουσε να γινει κατι για αυτο, ή αν εχετε υποψη καποια αλλη λυση. thanx
Highlander Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Έχεις δίκιο. Το περίεργο είναι, ότι κάποια στιγμή είχα ψάξει λίγο τα post μου (όχι τα topics μου) και τα είχα βρει όλα. Δεν ξέρει αν μπήκε κάποιος περιορισμός. Ίσως διότι ένα από τα σοβαρά προβλήματα υπερφόρτωσης των servers των forum είναι η αναζήτηση.
dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Ο ίδιος περιορισμός υπάρχει και όταν επιλέξεις να δεις όλα τα posts ενός χρήστη από το προφίλ του. Κι εγώ θυμάμαι ότι παλιότερα στο vBulletin εμφανιζόταν όλα τα posts, άρα μάλλον είναι ένας από τους περιορισμούς που μπήκαν γιά να λυθούν τα προβλήματα που είχε κατά διαστήματα ο server (ο οποίος τους τελευταίους μήνες λειτουργεί άψογα).
theobabis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 thanx guys Πρεπει να βαλουμε τον σκυλο να τριξει λιγο τα δοντια στον Απολλωνα
apoikos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Γιατί ρε μάστορα, τι έκανα ο άνθρωπος; :-P Τα δόντια ας μου τα τρίξει, αλλά τουλάχιστον να μην απαιτεί πάλι καταθέσεις στα νησιά Kayman . Δεν τα έβαλα εγώ αυτά τα κόλπα στο vbulletin :-P Πάντως νομίζω ότι οι περιορισμοί μπορούν πλέον να βγουν άφοβα, ο server δε θα δυσκολευτεί με ένα τέτοιο SQL query μετά τη μικρή εγχείριση που έφαγε .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Εγώ μασουλάω τα κόκκαλα που μου δίνουν και δεν λέω τίποτις. Τα δόντια μου είναι απασχολημένα, δεν τα τρίζω σε κανέναν. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.