Προς το περιεχόμενο

Italian Love songs

Axelfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ακριβως που λεει ο τιτλος. Θελω να κανω ενα cd με ιταλικα τραγουδια ερωτικα και ηρεμα. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. :)

Δημοσ.

Κοίτα να δεις ο γούγλης θαύματα που κάνει! :grin:

Κοίτα κι εδώ!

Και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας, με αυτό εδώ (την πρώτη συλλογή κάπου την έχω! Θα 'φωτογραφίσω' τη λίστα με τα τραγούδια και θα σου δώσω τον σύνδεσμο για να την κοιτάξεις)! :wink:

Η φωτογράφηση που 'έλεγα' πιο πάνω: 1, 2, 3, 4... και βούλωσα! 146.gif :lol:

Α! Να μην ξεχάσω' τα περισσότερα του 'Made in Italy' είναι μπαλάντες!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

DJ_XLR8 σε πρόλαβα!!! :shock: :lol:

Kαι δυστυχώς την συλλογή Made in Italy I, δεν την έχει η σελίδα του cdclub. Και γι'αυτό 'φωτογράφισα' την λίστα τραγουδιών... :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι κι εγω που είναι κλασικό ιταλικό αλλα δεν ξερω πως το λένε. Είναι μπλουζ και το χορευαν στα πάρτυ οι γονείς μας!!Το άκουσα σε μια ταινία (PEPPERMIND) και πρέπει να το βρεις.!!!!!!!!!!!!

Α, rafaela carra να βρεις!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν,ξέρω και 'γω μερικά:1)''Io di note''Al Bano,2)''Ti amo''Umberto Tochi''3)''Forte'' Rafaella Carra4)''A casa di Irene''=?,5)''Shara per tutto''=αν θυμάμαι καλά,κι αυτό ο Umberto Tochi το λέει,και τέλος,ψάξε για την Milva,καταπληκτική φωνή.Ελπίζω να σου 'δωσα κι εγώ ένα χεράκι βοηθείας...KISSES...ERI..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι κι εγω που είναι κλασικό ιταλικό αλλα δεν ξερω πως το λένε. Είναι μπλουζ και το χορευαν στα πάρτυ οι γονείς μας!!Το άκουσα σε μια ταινία (PEPPERMIND) και πρέπει να το βρεις.!!!!!!!!!!!!

Α' date=' rafaela carra να βρεις!!![/quote']

Niko Fidenco - A Casa D' Irene ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...