Axelfc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Αυτο ακριβως που λεει ο τιτλος. Θελω να κανω ενα cd με ιταλικα τραγουδια ερωτικα και ηρεμα. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
MariaTs. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Κοίτα να δεις ο γούγλης θαύματα που κάνει! :grin: Κοίτα κι εδώ! Και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας, με αυτό εδώ (την πρώτη συλλογή κάπου την έχω! Θα 'φωτογραφίσω' τη λίστα με τα τραγούδια και θα σου δώσω τον σύνδεσμο για να την κοιτάξεις)! :wink: Η φωτογράφηση που 'έλεγα' πιο πάνω: 1, 2, 3, 4... και βούλωσα! Α! Να μην ξεχάσω' τα περισσότερα του 'Made in Italy' είναι μπαλάντες!
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Κοίταξε τις συλλογές του Compact Disc Club. Συγκεκριμένα τις Made in Italy I & II. Έχει στο site την tracklist. http://www.compactdisclub.gr
MariaTs. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 DJ_XLR8 σε πρόλαβα!!! Kαι δυστυχώς την συλλογή Made in Italy I, δεν την έχει η σελίδα του cdclub. Και γι'αυτό 'φωτογράφισα' την λίστα τραγουδιών... :wink:
46+2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι κι εγω που είναι κλασικό ιταλικό αλλα δεν ξερω πως το λένε. Είναι μπλουζ και το χορευαν στα πάρτυ οι γονείς μας!!Το άκουσα σε μια ταινία (PEPPERMIND) και πρέπει να το βρεις.!!!!!!!!!!!! Α, rafaela carra να βρεις!!!
vagelisv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Al Bano - Felicita Lucio Dalla - Canzoni Eros Ramazzotti
rasmi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν,ξέρω και 'γω μερικά:1)''Io di note''Al Bano,2)''Ti amo''Umberto Tochi''3)''Forte'' Rafaella Carra4)''A casa di Irene''=?,5)''Shara per tutto''=αν θυμάμαι καλά,κι αυτό ο Umberto Tochi το λέει,και τέλος,ψάξε για την Milva,καταπληκτική φωνή.Ελπίζω να σου 'δωσα κι εγώ ένα χεράκι βοηθείας...KISSES...ERI..
chill Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι κι εγω που είναι κλασικό ιταλικό αλλα δεν ξερω πως το λένε. Είναι μπλουζ και το χορευαν στα πάρτυ οι γονείς μας!!Το άκουσα σε μια ταινία (PEPPERMIND) και πρέπει να το βρεις.!!!!!!!!!!!!Α' date=' rafaela carra να βρεις!!![/quote'] Niko Fidenco - A Casa D' Irene
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.