Sadead Neth Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση πουθενά. Θέλω να κάνω ανανέωση του χρόνου ομιλίας στην ξάδερφή μου που βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Μπόρεσα να δω πως αυτό γίνεται αλλά δεν βρήκα τον τρόπο.
kleidokratwr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Πίσω απο την κάρτα που αγοράζεις νομίζω έχει ένα νούμερο vodafone [694..] στο οποίο αν καλέσεις πχ απο κάποιο σταθερό μπορείς να κάνεις ανανέωση [λογικά σε όποιο νούμερο θέλεις]. Νομίζω έχει εκει πληροφορίες για το πως θα το κάνεις.
gerontas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Από κινητό Voda ο αριθμός κλήσης είναι 1254. Αν θυμάμαι καλά είναι χωρίς χρέωση. ΥΓ. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο, να καλείται αυτόματα, μόλις ανοίξουμε SMS, που ξεκινάει με τη λέξη "Μπαμπά" ; Just kidding.
Sadead Neth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Σωστός. Ήταν τελικά το 1254 και δε με χρέωσε απ'ότι κατάλαβα (αν και είχα ξεχάσει να ελέγξω τις μονάδες μου πριν πάρω). Ευχαριστώ πολύ geronta και kleidokratwr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.