Fan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Ξέρει κανένας το συγκρότημα Ska-P? Το άκουσα live και έπαθα. Επειδή χρόνια ακούω metal και έχω πάει σε συναυλίες Maiden, Blind Guardian, Metallica και γενικά σε πολλά συγκροτήματα έχω να πω ότι εντυπωσιάστικα!!!!!!!!!!!! Τώρα έχω όλα τα τραγούδια τους και τα video clip τους. Το συνηστό ανεπιφύλακτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άγνωστο στην Ελλάδα. 2 μέρες πριν πάω στη συναυλία τους στη Ρώμη είχα πάει στους Grave Digger και δεν είχε ούτε 2 χιλιάδες άτομα. Και στους Ska-P είχε 10 χιλιάδες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινότανε. Παίζουν Ska μουσική αλλά είναι ΦΟΒΕΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙ.
hugelacky Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Αν δεν βαριέσαι δεν ανεβάζεις κανα sample να πάρουμε κι εμείς μια γεύση??? :roll:
haris_ch02019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 egw akousa prwti fora to 2002 kapoia tragoudia ous kai mou aresan alla den kollisa kiolas!
Fan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Αν δεν βαριέσαι δεν ανεβάζεις κανα sample να πάρουμε κι εμείς μια γεύση??? :roll: Πως μπορώ να ανεβάσω sample στο forum?
hugelacky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Ανοίγεις ένα account στο http://www.pathfinder.gr, το ανεβάζεις στο briefcase σου, και ποστάρεις εδώ το link :wink:
Godfath3r Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 1.Mου την σπάει η γλώσσα τους... 2.Είχε ακουστεί οτι μετά απο αυτό το live (ή την περιοδεία, δεν είμαι σίγουρος) το συγκρότημα θα διαλυόταν.Δεν ξέρω τί θα γίνει τελικά.(Ίσως γιαυτό να είχε τόσο πολύ κόσμο!) @Hugelacky, Ska Punk παίζουν...Ισπανόφωνο...Προτιμώ Less Than Jake... Αυτά! Ααα, ξέχασα να πώ οτι οι φάτσες τους (είχα δεί ένα dvd) είναι αρκετά σπαστικές...Για τα δικά μου standard πάντα, έτσι!?Το στύλ μεταξύ των ατόμων της μπάντας είναι αρκετά ξεκάρφωτο...Αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.