Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις πως ανοιγει το optical mouse της microsoft?

BanOr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει πως ανοιγει αυτο το mouse?Προσπαθω πολυ ωρα αλλα δεν μπορω να το ανοιξω.Οποιος ξερει,ας μας πει..

Δημοσ.

Αμα βγαλεις τις μπαταρίες πρέπει να εχει μια βίδα εκει.Βγαλτην και μετα τα υπολοιπα ειναι με κλιπσακια.

Υ.Γ Ποιο ποντικι της M$ εχεις?

Δημοσ.

sta patakia apo kato (afta na mavra gia na glista kalitera) sta 2 nomizw exei vides ;)

kai i ms xonei tin vida sinithos kato apo ta aftokolita etsi oste oti kai na ginei na fanei oti to anikses :P

otan travas to aftokolito ksekola apo to aftokolito ena VOID - VOID - VOID - VOID :P

Δημοσ.

Αν λες γιά το απλό (basic) είναι οι βίδες κάτω από τα 2 πίσω πατάκια όπως είπε και ο Dark_son. Θα χρειαστεί όμως να βγάλεις και τα 2 μπροστινά γιά να σπρώξεις ελαφριά (ή βαριά :razz: ) τα κλιπ που αφαλίζουν το κέλυφος ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να σπάσουν.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο της MS πήγα να το ανοίξω και εγώ προχθές. [όχι το δικό μου αλλα ήταν ίδιο..]

Οι βίδες είναι εκεί κάτω απο τα πατήματα όντως.. :D

Έμεις μάλιστα σκεφτόμασταν να το ανοίξουμε με κάνα κατσαβίδι με στύλ μοχλού, αλλα μετά μας έκοψε να κοιτάξουμε κάτω απο αυτά τα μαύρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έμεις μάλιστα σκεφτόμασταν να το ανοίξουμε με κάνα κατσαβίδι με στύλ μοχλού' date=' αλλα μετά μας έκοψε να κοιτάξουμε κάτω απο αυτά τα μαύρα.[/quote']

Με κατσαβίδι με στυλ μοχλού δεν γίνεται...Το επιχειρήσαμε αλλα έφερνε αντίσταση..

Υ.Γ Ποιο ποντικι της M$ εχεις?

Ένα optical natural είχα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...