-htf-viper151 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 εχω ενα serious problem..εχω το Lineage 2 (και απ'οτι κοιταξα στο google ισχυει και σε αλλα παιχνιδια) και το τρεχω και μου εβγαλε στην αρχη ενα προβλημα με το dll d3d9..το κατεβασα, το εβαλα στο συστεμ οολα ωραια ολα καλα παω να παιξω και μου βγαζει προβλημα σε ενα αλλο dll ονοματι ddraw.. συγκεκριμενα οταν παω να το τρεξω λεει the procedure entry point DdEntry10 could not be located in the dynamic library DDRAW.dll οποτε λεω να κατεβασω το dll oλοκληρο μπας και το εχει μεσα..ελα μου ντε ομως που δεν το ειχε...κοιταξα στο ιντερνετ σε 2-3 forums που μου εδωσε το google και τα δυο λεγανε για το directx... προς το παρων το κατεβαζω..αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω..πειτε μου καμμια ιδεα..το εχει παθει κανεις αυτο?? με οποιοδηποτε παιχνιδιι??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 auta ta dll einai tou directX , xsanaegatestise to directX .
-htf-viper151 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 to ebala prin mou to peis donnie..thx pantws... :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.