DjLouiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Πριν απο καποιο χρονικο διαστημα λογω λανθασμενων οδηγων σχετικα με υψηλη θερμοκρασια ξεβιδωσα τη ψυκτρα της καρτας (Μσι 6800gt) και εβαλα as5 πανω στη gpu ειδα οτι και οι μνημες πανω τους ειχαν καποια ασπρη παστα την οποια δεν τη πειραξα,το προβλημα ειναι οτι τωρα η καρτα μου κολαει στα 400/1100 ενω πριν δεν μασουσε τιποτα ,εχω αλλαξει παρα πολλους drivers αλλα παλι τα ιδια .ειδικα στο 3δ μαρκ κολαει και σε αλλα παιχνιδια,εχετε να μου προτεινετε κατι το οποιο μπορει να δωσει ανασα στη καρτα μου και να μπορει να τρξει στα στα παλια καλα κλοκς? Σκευτωμαι να την στειλω πισω με καποια δικαιολογια και να παρω πισω μια καινουρια η στη τελικη να βρω μια καλη παστα για να βαλω πανω στις μνημες.. εσεις τι λετε?
evansdimo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Το ειχα παθει και εγω στην 6600 GT μου και μου κολλαγε στα παιχνιδια. Overclocking ουτε για πλακα. Προφανως αυτο συμβαινει γιατι δεν παταει καλα η ψυκτρα σου πανω στο chip. Δοκιμασε να κανεις τη πατεντα που εκανα και εγω. Βγαλε τα κλιπσακια που κρατανε τη ψυκτρα και τοποθετησε μικρες βιδουλες με παξιμαδια απο πισω ουτως ωστε να εισαι σιγουρος οτι παταει καλα η ψυκτρα. Σε μενα δουλεψε παντως. Try it και εδω ειμαστε.
DjLouiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 ναι αλλα φοβαμαι μηπως βαλε βγαλε η παστα στις μνημες φυγει και μετα θερμενονται πολυ οι μνημες ,παντως δεν νομιζω να μην παταει καλα διοτι την ειχα βιδωσει πολυ καλα.
DjLouiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 μηπως μπορω να βαλω as5 πανω στις μνημες?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Εχω την εντυπωση οτι αυτη η ασπρη παστα που αναφέρεις ειναι θερμοαπαγωγικα patch.Τουλαχιστον η δικη μου τετοια φαινεται να εχει αν την δεις απο το πλαι. Αν ναι πρεπει να ξεκολλησεις τα παλια και να κολλησεις νεα Να ξέρεις οτι patch και αλοιφη δεν μπαίνουν ποτέ μαζί. Η το ένα ή το αλλο
phovos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 παντως δεν νομιζω να μην παταει καλα διοτι την ειχα βιδωσει πολυ καλα. Μηπως τη βίδωσες ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλα? Οι κάρτες εχουν thermal pads στις μνημες. Καλυτερα να αποφύγεις την AS.5 πανω στις μνημες γιατι παιζει να φτασει η παστα μεχρι το pcb και η συγκεκριμένη εχει μια μικρή αγωγιμότητα.Εγω προσωπικά την εχω καταργήσει και χρησιμοποιώ ceramique [Η οποία μπαινει παντου αφοβα] Αν δεν ειναι θεμα driver θα έλεγα να τα ξαναβγαλεις όλα να καθαρίσεις καλα τις μνημες και τον πυρήνα απο τα pads και να βάλεις μια μικρή ποσοτητα θερμοαγωγιμης σε μνημες και core...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.