Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για ACER 1692 WLMI

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...φίλε johhny μιας και ανέφερες το σκληρό στα 7200, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να βάλω στο δικό μου (acer έχω και εγώ), θέλω να σε ρωτήσω αν τον έβαλες εσύ ή πήγες στην αντιπροσωπία να στο βάλουν...και αν τον έβαλες εσύ, τι έκανες με την εγγύηση?...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονος μου τον εβαλα δεν ειναι τιποτα...απλα κρατησα τον παλιο

(80GB 4200RPM) Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι να τον ξανα αλλαξω...πηρα και μια θηκη 2,5" και ειμαι μια χαρα...Ξεχασα να πω οτι επηρεασμενος απ'οσα λεγονται εδω εχω ηδη κανει 3ετη εγγυση

Μονος μου τον εβαλα δεν ειναι τιποτα...απλα κρατησα τον παλιο

(80GB 4200RPM) Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι να τον ξανα αλλαξω...πηρα και μια θηκη 2,5" και ειμαι μια χαρα...Ξεχασα να πω οτι επηρεασμενος απ'οσα λεγονται εδω εχω ηδη κανει 3ετη εγγυση

...κάνοντας την αλλαγή μόνος σου δεν χάνεις την εγγύηση?...υποτίθεται οτι αν ανοίξεις τον υπολογιστή ακυρώνεις το συμβόλαιο...τουλάχιστον αυτό λέει η acer...κάνω λάθος?...

Ο δισκος αλλαζει πανευκολα βγαζοντας ενα καπακι στο κατω μερος του λαπτοπ,δεν ειναι δυνατον να το καταλαβει κανεις αφου οταν το πας πισω θα εχεις ξαναβαλει τον παλιο...

@john_the_riper

Μπορεις να πεις τι παιζει απο αποψη θερμοκρασιων για τον 7200? Απο που τον πηρες και σε τι τιμη?

Κοιτα το PC Wizard 2006 τον γραφει σταθερα 30-33c

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305552

Επειδη στο e-shop δεν αναφερει το ακριβες ονομα του μοντελου σου ειναι ευκολο να το κοιταξεις και να μου το πεις απο το προφιλ υλικου? Ψηνομαι να τον αγορασω. ;)

Επειδη στο e-shop δεν αναφερει το ακριβες ονομα του μοντελου σου ειναι ευκολο να το κοιταξεις και να μου το πεις απο το προφιλ υλικου? Ψηνομαι να τον αγορασω. ;)

Εγω δεν εχω τον 80αρη,οταν τον αγορασα πριν 1 χρονο (για αλλο notebook,που τωρα εχω πουλησει) μονο 40αρη επαιρνες,

οι αλλοι περνουσαν τα 190 ευρω...Αλλα εκανα εξωτερικο τον 80αρη που ειχε πανω και ειμαι μια χαρα

Για τον 40αρη:

ΗΤΕ726040Μ9ΑΤ00

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...