kSiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 κατεβάζω κάτι cd covers απο το ιντερνετ και συγκεκριμενα απο το dc++ αλλά η ανάλυση είναι πολύ μεγάλη 1024x7.. ή 2000x2... . τι ανάλυση να τα κάνω για να είναι ίσα ίσα σε μία θήκη cd ? επίσης ξέρετε κανένα σιτε με cd covers απο ελληνικά cd + ξένα που κυκλοφορούν στην ελλάδα. thx
Dikemou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 i analisi den exei sxesi me to ektiposimo megethos, alla tin poiotita http://www.covers.to/
MariaTs. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Κατ'αρχήν έχεις πρόγραμμα για να εκτυπώνεις εξώφυλλα; Η απορία σου μου δίνει να καταλάβω πως δεν έχεις! Αν έχεις όμως, η ανάλυση δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του εξώφυλλου. Άλλωστε στα προγράμματα για τα εξώφυλλα, απλά προσαρμογή κάνεις και έρχεται και γίνεται κανονικότατο!
tempo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα για να εκτυπώνουμε τα εξώφυλλα αφού τα φέρουμε στο σωστό μέγεθος? Δηλ. να έχει οδηγούς-περίγραμμα για να έρχονται στο σωστό μέγεθος πχ για dvd case. μην μου πείτε Nero (δεν αξίζει να το έχω περασμένο μόνο για εξώφυλλα), ουτε Easy Cd-DVD κλπ
PaTeNtiAriS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Επίσης ένα άλλο καλό site για cd/dvd/ covers είναι το : http://www.cdcovers.cc
giorgos th. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 cd.covers.cc kai nero cover designer.oi agapimenoi moi sintrofoi sta dvd....
dtkos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Όπως είπε ο eltoro το CoverXP κάνει 100% την δουλειά που θέλεις. Υποστηρίζει όλα τα εξώφυλλα και πάρα πολλά αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Μεγαλώνει ή μικραίνει αυτόματα την εικόνα για να χωράει ακριβώς στο επιθυμητό εξώφυλλο. Ψάχνει μονο του για εξώφυλλα και πολλά αλλα......
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Για ελληνικά δοκίμασε >www.dotcovers.com
MariaTs. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα για να εκτυπώνουμε τα εξώφυλλα αφού τα φέρουμε στο σωστό μέγεθος? Δηλ. να έχει οδηγούς-περίγραμμα για να έρχονται στο σωστό μέγεθος πχ για dvd case. μην μου πείτε Nero (δεν αξίζει να το έχω περασμένο μόνο για εξώφυλλα)' date=' ουτε Easy Cd-DVD κλπ[/quote'] Δοκίμασε το Acoustica CD Label Maker! Κάνει πάααααααρα πολύ καλή δουλειά! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.