Προς το περιεχόμενο

CM 03-04:Καλες και φτηνες μεταγραφες...

technofreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους εχουν ασχοληθει η ακομα ασχολουνται...Ξερετε παικτες καλους για μεταγραφη αλλα να μην ειναι μεγαλο ονομα,αφου ειναι ολοι ο ενας πιο ακριβος απο τον αλλο??

Δημοσ.

Χαιρομαι που βρεθηκε ενας, να παιζει ακομα το cm 03/04.

Ξεκιναω:

Freddy adu(Αμερικανος, wonderkid)

Anatoli todorov(Βουλγαρος, μηχανη των goal)

Yury tsigalko(Λευκορωσος, κερβερος κατω απο τα δοκαρια σου!)

Ederson(Βραζιλιανος, απο Rs futebol, πραγματικο ταλεντο)

Evandro roncatto(Βαλε τον αριστερα ως fc, δεξια τον todorov και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και κανεναν).

Giourkas seitaridis(Πιστεψε με, δεν θα βρεις κανεναν τοσο καλο δεξι μπακ)

Δημοσ.

Θα τους τσεκαρω...Εγω βρηκα εναν αμυντικο βραχο πραγματικα.Celso Ayala.Αν και οχι πιτσιρικας ειναι πολυ καλος...Ψαχνω τωρα για καμια καλη και φτηνη μεταγραφη,βρηκα κατι μικρους βραζιλιανους,ο ενας μου βγαινει καλος...

Δημοσ.

ego pezo to football manager 2055 sto ispaniko protathlima,to exoun ftiaxei poli gamato

telika.exoun prosthesei poli orea pragmata. Omos diathro kai to palio kai se proth eykairia

pezo ai apo ekei!!!!!!

exei para poli kalous paiktes me metria stoixeia,psaxe tha breis..

Δημοσ.

Τους τσεκαρα αυτους αλλα για μια ελληνικη ομαδα ειναι ορισμενοι λιγο ακριβοι...Τον Ederson λεω να παρω αφου δεν κοστιζει τιποτα αλλα οι αλλοι τα ψιλοθελουν τα λεφτα τους...Κανεναν αλλο??

Δημοσ.

Καλα stats εχει και ενας Ελληνας, ο Vakouftsis...O Todorov πρεπει να ειναι πολυ καλος αλλα εχει 3+Μ.Τον Ederson τον εκλεισα...Για πεστε και καναν αλλο ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Vakouftsis, μονο για μικρες Ελληνικες ομαδες.Π.χ στον Ολυμπιακο δεν θα πιασει.

Καταρχην, πες μου με ποια ομαδα παιζεις, σε ποια χρονολογια και με τι μπατζετ διαθεσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...