Sonick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Γεια χαρά! Επειδή θέλω να ανεβάσω ένα site που έχω φτιάξει με το dreamweaver και έχω βρεί πακέτο hosting γύρω στα 5ΜΒ,θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά να ανέβει σε Linux Server αντί σε Windows Server.Aπο πλευράς ασφαλείας το καταλαβαίνω,αλλά σε τι άλλο διαφέρει το hosting στις 2 πλατφόρμες. Ευχαριστώ!
random Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Tο τι λειτουργικο τρεχει ο σερβερ εχει σοβαρότατες επιπτωσεις στη δουλεια που ηδη εχεις κανει, και στις γνωσεις που απεκτησες δουλεύοντας το. προφανως δε θελεις να πανε χαμένα. Windows server, κατα 90% θα τρεχει IIS, Asp, sql server, ισως και .NET (οχι οτι δεν μπορει να τρέξει τα άλλα, αλλα ειναι το "ορθοδοξο" παραδοσιακο μοντελο) Ενω ο Linux θα τρεχει apache, php, perl, mysql, και άλλα. opote oloi se java, jsp na eimaste kalymenoi! (ououou! kaloooo eee? ..)
Filter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Αν μιλάμε για στατικό site δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά. Τώρα είναι ανάλογα και το τι λεφτά θέλεις να διαθέσεις. Σε Windows σίγουρα τα πακέτα hosting θα είναι ποιο ακριβά από αυτά που θα είναι σε Linux. Οπότε μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Τώρα αν μιλάμε για δυναμικό site είναι ανάλογα τι γλώσσα προγραμματισμού έχεις χρησιμοποιήσει ... ASP > Windows , PHP > Linux ! Βέβαια μπορεί να βρείς και PHP > Windows αλλά αυτό δεν είναι τόσο διαδεδομένο.
giannis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Ego prosopika stous dikous mou servers exo Linux kai eimai para poly eyxaristimenos. Pote den eixa provlimata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.