_LunaTiC_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Καλημέρα. Έχω μια 6600 απλή στα 256! Έχω εγκατεστημένους τους drivers 71.84. Υπάρχει κάποιος καλύτερος driver για τη συγκεκριμένη κάρτα; Και το ρωτάω αυτό, γιατί παλεύω να παίξω GTA SA και αφού θα παίξω κανένα 10λεπτο, μετά τα γραφικά σπάνε και στη συνέχεια κολλάει το μηχανημα... Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι στο 800x600 32bit. Έχουν ήδη παίξει τα νεύρα μου!!!!
aliendna51 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε έναν από αυτούς: http://www.ngohq.com/home.php?page=Latest Είναι οι καλύτεροι modified drivers που έχω χρησιμοποιήσει..
_LunaTiC_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Κατεβαίνουν και θα τους δοκιμάσω άμεσα... Ευχαριστώ.
phovos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Σε τι μηχανημα ολα αυτα? Οταν λες σπανε τα γραφικά εννοεις ότι κολλαει η εικόνα σου ή ότι εχεις artifacts? artifacts=Ακανονιστου σχήματος-χρωμματος χαλασμενα γραφικά ,μπορει να εμφανίζονται σαν "χιονι" ή σαν να λειπουν ολοκληρα κομματια απο την εικόνα που βλέπεις.
_LunaTiC_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Όταν λέω ότι τα γραφικά σπάνε, εννοώ ότι παρουσιάζονται εκείνα τα artifacts. Πριν από αυτά όμως, τα γραφικά κάνουν μερικά πολύ σύντομα αλλά αισθητά σπασίματα.. Τελικά τα γραφικά καθώς και το υπόλοιπο μηχάνημα κολλάει!! Έχω το εξής μηχάνημα: ΑTHLON XP 3200+ MSI K7N2 FSB800 2x256 HYPERX RAM GAINWARD 6600 256MB 2xHITACHI 80GB SERIAL-ATA THOMSON DVD 16x NEC (ΔΕ ΘΥΜΆΜΑΙ) RECORDER ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΌΡΟΥ MODEM 500W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Την κάρτα γραφικών σου την έχεις overclockάρει? Αν ναι, βάλε την στα defaults και δες αν είναι ok. Αν ναι, συνέχισε, και βρες τα σωστά όρια της κάρτας σου με την παρούσα ψύξη. Αν δεν είναι καν overclocked, κοίταξε τις θερμοκρασίες της, μιας και εκεί παίζει κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα. Δες και τον ανεμιστήρα της μήπως χάλασε. Αν και από temps είσαι ok, και δεν είσαι overclocked, τότε πας πιθανότατα για RMA ( αλλαγή... )
_LunaTiC_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Η κάρτα κολλάει είτε είναι overclocked είτε όχι. Και εγώ φαντάζομαι ότι παίζει κάτι με τισ θερμοκρασίες, αλλά στα μενού της κάρτας δεν υπάρχει επιλογή για παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Από χθές δοκίμασα 5 διαφορετικούς modified drivers καθώς και τους κανονικούς. Αλλά τίποτα. Η κάρτα είναι ολοκαίνουρια. Ούτε μήνα..Θα κοιτάξω να δω τι γίνεται και με άλλα παιχνίδια για να δω που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ευχαριστώ!
_LunaTiC_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 A! Το ανεμιστηράκι δείχνει να γυρίζει πάντα, αλλά το αν κάνει δουλειά ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία..
aGka8l Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 ela re trele!i tin karta tin pires used?an ne fovame pos tin exei piei apo to poli o/c
_LunaTiC_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Την κάρτα μου την έστειλε η ίδια η εταιρία σαν αντικατάσταση μιας άλλη FX5600 που μου είχε καεί μερικούς μήνες πριν. Φαντάζομαι ότι είναι καινούρια, οπότε τη Δευτέρα θα γίνει πανικός. Ποιος με άκουσε και δε με φοβήθηκε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.