greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Γνωριζει καποιος να μου πει αν συνδεσω την TFT οθονη με την καρτα γραφικων με την εξοδο dvi τι οφελος θα εχω απ' οτι με την αναλογικη εξοδο;
capthookb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Θεωρητικά έχεις καλύτερη εικόνα, γιατί το σήμα της κάρτας γραφικών δεν μετατρέπεται σε αναλογικό, αλλά κατευθείαν από ψηφιακό πηγαίνει στην οθόνη.
reo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μερικές φορές είναι αισθητή η διαφορά μεταξύ τους..μερικές φορές όχι.. εξαρτάται και απο την κάρτα γραφικών σου βέβαια.
PunkBuster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Σου παραθέτω την απάντηση που μου έδωσε ο συμ-φουρίτης Gary_Kokkin : Mε το DVI δεν είναι απαραίτητο ο ρυθμός ανανεώσης να φτάσει στο max .Ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα την VGA που έχεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του υπολογιστή σου/ προς το κάθε πρόγραμμα ...να δίνει σταθερό σήμα απεικόνισης. Συνήθως ρυθμίζονται και οι χρωματικοί παράγοντες ....το λιγότερο πάντως που θα πάρεις από ρυθμίσεις είναι το καλό backlight που χρειάζεται ανάλογα την εφαρμογή- αυτόματα . --Στις ακριβές TFT ρυθμίζεται και παραμετρικά το σήμα DVI και σε χειρ οκίνητη λειτουργία.... Ετσι ενώ αντίστοιχα σε μια εφαρμογή σε αναλογική είσοδο μπορεί τα 70hz να φαίνονται λίγα.....με DVI είσοδο με 60hz η απόδωση είναι άψογη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μέγεθος σε ιντζες(και η ποιότητα) του panel ,επειδή παίζει ρόλο στο backlight δίνει άλλες ονομαστικές τιμές Refresh rate στις 17'' (-85ηz) άλλες σε άλλες διαμέτρους πχ στις 15'' έιναι μεχρι 75hz... Όπως καταλαβαίνες τα οφέλη είναι πολλά και καλά
accipio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Εγώ που έχω ψηφιακή σύνδεση παρατήρησα πιο καθαρή και ευκρινή εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.