karib Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Τελικα τα μελανια της Canon γιατι λεμε οτι ειναι φτηνοτερα? Αφου χονδρικά της HP κοστιζουν 30? το μαυρο και 30? το έγχρωμο, συνολο 60, και του Canon pixma 4000 κανουν περιπου 5μελανια ξεχωριστα από 11?=55?. Και μαλιστα στην HP αγοραζεις και την κεφαλη με τα ιδια χρηματα των μελανιων ενω στην Canon μονο τα μελανια. Βεβαια τα ξεχωριστα μελανια ειναι πλεονεκτημα για την canon αλλα για τα ιδια χρηματα, δεν συμφερουν τελικα τα μελανια της HP που σου δινουν μαζι και κεφαλη και δεν εχεις ποτε προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Καλά μας κοροιδεύεις έτσι; Ξαναδιάβασε (αν έχεις στοιχειώδη λογική και κριτική ικανότητα) αυτό που έγραψες, και αυτό για το οποίο εγώ σπατάλησα bandwidth για να διαβάσω. Τι θέλεις από μας να σου απαντήσουμε; Είμαι μέλος στο insomnia πάνω από 5 χρόνια, και κάτι users σαν και σένα ήταν αυτοί που έκαναν να σταματήσω να ασχολούμαι και να post-άρω. Είσαι πρωταθλητής στα posts. Δεν σε νικάει κανείς. Παίρνεις χαλαρά το χρυσό. ΟΚ; Σεβάσου τουλάχιστον αυτόν που ΠΛΗΡΩΝΕΙ το χώρο στην mysql για να γράφεις εσύ τις παπαριές σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό ή αδυνατείς; Το αναφέρω στον moderator, φεύγει ταυτόχρονα mail με παράπονα στο [email protected] και cc στο [email protected]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Anti na mhlas asxhma epetrepse stous upoloipous na krinoume... Filika kai xwris parekshghsh kathos ta forum einai meros na ekfrasei kaneis th gnwmh tou oso auth den prosbalei tous allous. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Τα forum από όσο ξέρω είναι μέρος για ουσιαστική βοήθεια, για μάθηση και συζήτηση. Από ένα συγκεκριμένο ιστορικό όμως ενός συγκεκριμένου χρήστη, μπορεί ο καθένας να καταλάβει περισσότερα. Και πίστεψέ με: Χρόνια μπαίνω σε fora, και εγώ έχω μάθει πράγματα πάρα πολλά, και το insomnia.gr στάθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχολείο για μένα. Όχι όμως σε αυτό το βαθμό. Νιώθω προσβεβλημένος από άτομα που δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ και δεν ΕΚΤΙΜΟΥΝ αυτά που κάποιος ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να έχουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ΔΩΡΕΑΝ. Σταματώ εδώ την κουβέντα και αφήνω τους αρμόδιους να κρίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Jheremias αφου απο μονος σου θεωρεις οτι πηρες το ρολο του απολυτου κριτή, μπορεις πλεον να προταθεις και για moderator. Ευτυχως που αυτο-αναγορευτηκες προστατης των insomniacs. Κατι σαν σωτηρας δηλαδη. Λυπαμαι για σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 kati users san to karib exoun upoba8misei to insomnia . Miso na balw topik me titlo "giati 8a bre3ei aurio" kai erxomai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imagine Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Τελικα τα μελανια της Canon γιατι λεμε οτι ειναι φτηνοτερα? Αφου χονδρικά της HP κοστιζουν 30? το μαυρο και 30? το έγχρωμο' date=' συνολο 60, και του Canon pixma 4000 κανουν περιπου 5μελανια ξεχωριστα από 11?=55?. Και μαλιστα στην HP αγοραζεις και την κεφαλη με τα ιδια χρηματα των μελανιων ενω στην Canon μονο τα μελανια. Βεβαια τα ξεχωριστα μελανια ειναι πλεονεκτημα για την canon αλλα για τα ιδια χρηματα, δεν συμφερουν τελικα τα μελανια της HP που σου δινουν μαζι και κεφαλη και δεν εχεις ποτε προβληματα?[/quote'] Αν το ψάξεις θα δεις ότι: * Τα 5 Cartridges του Canon έχουν περισσότερα ml μελανιού από αυτά του HP συνολικά * O Canon είναι γενικά πολύ αποδοτικός ανά ml μελανιού * Το προφανές: σχεδόν πάντα όταν αλλάζεις το έγχρωμο cartridge στους HP, έχει αδειάσει μόνο το ένα, ενώ τα άλλα 2 είναι από 1/3 έως και σχεδόν τελείως γεμάτα. Φυσικά αυτό παίζει και ανάλογα με την εκτύπωση, αλλά λέμε τώρα. Στον Canon απλά αλλάζεις το χρώμα που τελείωσε και δεν χάνεις παρά 1-2 σταγόνες. * Στην περίπτωση του μαύρου τώρα, για περίπου τα ίδια ml μελανιού, στον HP θα δώσεις τα 3πλάσια χρήματα. Άρα το κόστος εκτύπωσης 3πλασιάζεται σχεδόν, αφού τα χαρτιά για κείμενο είναι σχεδόν πάντα πάμφθηνα. Τα παραπάνω τα γράφω αφού έχω υπάρξει χρήστης σε 3 HP εκτυπωτές. Από τότε που τα "έσταξα" για τον i6500 (χρειάζομαι το A3), έχω εκτυπώσει ΠΟΛΛΑ φύλλα σε Α4 και Α3, με κόστος μελανιών πραγματικά πολύ μικρό. Πραγματικά αν σε ενδιαφέρει το χαμηλό κόστος εκτύπωσης και δεν μπορείς να βολευτείς με A4 laser, τότε 100% Canon. Αν μου μιλούσες για αντοχή εκτυπώσεων στο χρόνο και σε ενδιέφερε σοβαρά η εκτύπωση φωτογραφιών κτλ, τότε θα μπορούσες να ανοίξεις ερώτημα για Canon vs. Epson με pigment μελάνια ή/και vs. dye-sub από Kodak, Olympus κ.α. Για εκτυπωτή γενικής χρήσης με dye μελάνια πάντως δεν θα πρότεινα τίποτα πέρα από Canon αυτή τη στιγμή. - Διαφωνώ με το ύφος των παραπάνω post. Θα παρακαλούσα να αποφεύγονται ανάλογες "εκρήξεις", όσο και να νιώθουμε ότι μας πνίγει το δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.