Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμενα mp3

filip1400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος μου εδωσε καποια αρχεια mp3 που ειχε στο σκληρο του.

Οταν τα ειχε γραψει σαν audio μεσω του media player (rip) ειχε καταλαθος κλειδωσει καποια.

Μου λεει δεν υπαρχει προβλημα θα σε βγαλει σε μια σελιδα στο internet (go.microsoft.com) αν προσπαθησεις να τα αναπαραγεις και απο εκει εκει θα σου δωθει αδεια για να ακους τα αρχεια.

Παροτι μου δινει αδεια η σελιδα και μου λεει οτι μπορω να ακουσω το αρχειο οταν ξαναπροσπαθω με ξαναβγαζει στην ιδια σελιδα.

Καμια ιδεα ;

Καποιο προγραμμα που ξεκλειδωνει τα protect files ;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι σχετικό, απ' όσο εγώ γνωρίζω! Και σε μένα έχει τύχει τέτοιο αρχείο και πήρα την άδεια και τελικά το άκουσα' είχα τον Windows Media Player 9. Με τον 10 δεν γνωρίζω τι γίνεται -αν έχεις αυτόν- γιατί δεν έτυχε να βρω τέτοιο αρχείο!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Για να γινω πιο συγκεκριμενος χρησιμοποιω τον wmp 10 και οταν αναπαραγω το αρχειο με βγαζει στην σχετικη σελιδα.Αφου κανω download licence μετα μου λεει : a licence have been download your file is ready for use.

Παρολα αυτα οταν παω να ξαναπαιξω το αρχειο αντι να το αναπαραγει με ξαναπεταει στην ιδια σελιδα.

Αnyway δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα οπως πχ to drmpackaging που κλειδωνει αρχεια για ελευθερη χρηση σε κινητα.

Κριμα γιατι καποια απο αυτα ειναι πραγματικα σπανια rock ...............

Προς το παρον τα αφηνω ως εχει και πιστευω οτι θα βγαλω καποια ακρη καποια στιγμη.

Δημοσ.

Για σας παιδιά μπορείτε να με βοηθησετε?Θα ήθελα με λιγα λόγια να βλέπω Supersport και γενικά να έχω δορυφορική τηλεόραση μέσω pc.

Τι πρέπει να κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...