Προς το περιεχόμενο

Mp3 Ραδιο-cd για αυτοκίνητο!!

fulcrum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το yamakawa πρέπει να είναι το DVD MP-28

MP28FRONT_PANEL.jpg

To dvd player όμως δεν έχει lcd οθόνη, οπότε για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται εξωτερική οθόνη (π.χ. yamakawa t-5030)

T5030_1_72.jpg

Η προσθήκη της οθόνης ανεβάζει το κόστος αλλά και απαιτεί εγκατάστση από ειδικό...

αν το θες μόνο για τα mp3 δεν αξίζει τον κόπο. Πάρε το Sony και καθάρισες. Εναλλακτικά περιμένεις 2-3 μήνες να πέσουν οι τιμές...

Δημοσ.

Τα entry μοντέλα της Alpine είναι σε πολύ προσιτή τιμή,αρκετά κοντά στο πολύ καλό και φθηνό Pioneer 3600MP που κοστίζει γύρω στο 160άρι.

Μη πάρεις κανένα roadstar,θα περνάς από εφημερίδα και θα αναπηδάει το CD...

Δημοσ.

το φθηνότερο alpine έχει 161? στο pixmania

αν βάλεις και 15? μεταφορικά πάμε στα 176?

το pioneer 3700MP κοστίζει 106?, και με 15? μεταφορικά πάει στα 121?. Την ίδια τιμή περίπου έχουν και τα jvc-311 και sony 2250s (+/- 2?) .

Η διαφορά είναι σημαντική, ιδιαίτερα για κάποιον που ψάχνει για κατι τραγικά φθηνό...

Δημοσ.

Λοιπον! Προς θεου μην αγορασεις ραδιο-cd απο κομπιουτεραδικο! Απο εκει και περα αν τυχον εχεις καποιο φιλο-γνωστο που εχει καρτα απο το ΜΑΚΡΟ πηγαινε και παρε απο εκει. Εχει επωνυμες μαρκες. Αν οχι ριξε μια ματια στο http://www.gelisound.gr

Δημοσ.

το yamakawa είναι το πιο φθηνό που μπορεί να αγοράσει αν τον ενδιαφέρει το usb stick και οι κάρτες μνήμης.

Έχει δοκιμαστεί και στον "Ήχο" και δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα με αναπηδήσεις κλπ κλπ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγω θα προτεινα κατι σε Pioneer' date=' αν θυμαμαι καλα βεβαια πανε γυρω στα 160ευρω.

Και μακρια απο Καλογεροπουλο![/quote']

Καλημέρα σε όλους

Δεν θα σας ταλαιπωρήσω πολύ, απλά θα θέσω ορισμένα πράγματα για γενικότερη σκέψη και προβληματισμό.

Ας δούμε λοιπόν το τι «αγοράζετε» από τον Καλογερόπουλο :

• Αγοράζετε αφού δείτε και ακούσετε το μηχάνημα που σας ενδιαφέρει.

• Αγοράζετε ετοιμοπαράδοτο μηχάνημα και πληρώνετε αφού αυτό τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σας.

• Αγοράζετε άτοκες δόσεις και διακανονισμούς πληρωμής μέχρι 36 μήνες.

• Αγοράζετε ή πιο σωστά σας προσφέρουμε, σωστή και εγγυημένη τοποθέτηση στο αυτοκίνητό σας.

• Αγοράζετε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας για 24 μήνες και όχι για 12.

• Αγοράζετε εγχειρίδιο χρήσης και λειτουργίας στα Ελληνικά.

• Αγοράζετε μηχάνημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του δικού σας.

• Αγοράζετε αντικατάσταση του μηχανήματος με καινούριο αν παρουσιάσει βλάβη πάνω από δύο φορές.

• Αγοράζετε διακίνηση του μηχανήματος χωρίς χρέωση από και προς το service.

• Αγοράζετε εμπειρία ετών στο αντικείμενο, προσωπική εξυπηρέτηση και φιλικές συμβουλές για το προϊόν που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σας.

Αγοράζετε τελικά το φθηνότερο μηχάνημα που σας προσφέρει τα παραπάνω

Φιλικά

Παύλος Καλογερόπουλος

http://www.kalogeropoulos.gr

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή ίσως κι εγώ να 'φταίω' ανοίγοντας εμμέσως το θέμα για τον Καλογερόπουλο κι επειδή έχω ψωνίσει από το κατάστημά του, να διευκρινήσω τα εξής:

1. Βρήκα το Pioneer που ήθελα. Δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ήθελα ένα απλό Radio/CD που να παίζει και mp3. Στο site του Καλογερόπουλου βρήκα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που με ενδιέφεραν.

2. Πήρα τηλ. στον Καλογερόπουλο, ρώτησα αν είναι διαθέσιμο. Ο συνομιλητής μου ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος, με ρώτησε αν ξέρω ότι το συγκεκριμένο Radio/CD 'βγαίνει' και με άλλους φωτισμούς (νομίζω μπλε και πράσινο ενώ είχα διαλέξει κόκκινο). Με πληροφόρησε ότι είναι άμεσα διαθέσιμο και οι ώρες καταστήματος είναι... αυτές που είναι (δεν θυμάμαι τι μου είπε ο άνθρωπος) και μου είπε την τιμή - αν θυμάμαι καλά, πριν 1 χρόνο, ήταν 110/120 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση.

3. Πήγα στο κατάστημα, ο πωλητής προσφέρθηκε να με βάλει να ακούσω το radio/cd που είχα επιλέξει πριν το τοποθετήσει. Δεν το έκρινα απαραίτητο, δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός. Ρώτησα για ένα σετάκι πίσω ηχεία Pioneer, μου έκανε καλύτερη τιμή αν πάρω το radio/cd μαζί με τα ηχεία, δέχτηκα. Μου είπε ότι θα κάνει περίπου 10-15 λεπτά για την τοποθέτηση.

Πλην υπολογιστή (που τον δένω και τον λύνω μονάχος μου) δεν θέλω να μπλέξω με άλλη συναρμολόγηση, πόσο μάλλον του αντάπτορα που ήθελα να βάλω και είχε κάποια διαδικασία.

4. Πήγα στον ημιόροφο του καταστήματος, πλήρωσα, ήταν και ο ιδιοκτήτης εκεί, με κέρασαν καφέ, ευγενέστατοι όλοι. Ρώτησα αν το ματζαφλάρι που είχε η Peugeot στο τιμόνι είναι συμβατό με το Pioneer - δεν ήταν, ήθελε αντάπτορα. Μου είπαν το κόστος αγοράς του αντάπτορα, πλήρωσα και αυτό. Μου σφράγισαν την εγγύηση, κατέβηκα κάτω.

5. Εντός 15 λεπτών ήταν τοποθετημένα όλα (αντάπτορας, radio/cd, ηχεία), μου έβαλαν το ράδιο να το δοκιμάσω, μου έβαλαν CD να ακούσω, είχα φέρει ένα CD με mp3 και το δοκίμασα κι αυτό. Όλα στην εντέλεια.

6. Έφυγα χαμογελώντας.

Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα, είμαι απλώς ένας πολύ ευχαριστημένος πελάτης. Αν αύριο έβαζα κάτι άλλο, εκεί θα πήγαινα γιατί γούσταρα την άμεση εξυπηρέτηση και την ευγένεια.

Δημοσ.

Tha sumfwnisw me ton paredwse.Ta kala prepei na legontai.

Agorasa Kenwood cd player apo to sugkekrimeno katastima to Dekemvri tou 2002.

To eixa psaksei tote mesw internet xeirokinita kai se forums(den upirxe skroutz tote) kai apo volta se magazia kateliksa ston Kalogeropoulo.

Apsogoi stin eksipiretisi kai stis times kai to kuriotero to mixanima asteri.Episis kai egw eixa allaksei ta mprosta ixeia giati itan "mikra" kai mou eixan kanei kaluteri timi.H egkatastasi grigori oxi omws eis varos tis poiotitas.

Sxedon 3 xronia meta den exei parousiasei tipota kai exei apo tis kaluteres sumperifores stous ellinikous dromous otan to JVC sto amaksi tou aderfou se kathe lakouva h samaraki to cd pidaei.

Auta gia na leme ta kala ektos apo ta kaka edw mesa.

Episis tote itan o monos mazi me tin episimi antiproswpeia stin Amfitheas pou edine 24mines sta Kenwood.

Δημοσ.

Kalispera kai apo mena.

Egw proswpika den exw pswnisei apo kalogeropoulo alla 2 filarakia exoun valei full systima sto amaksi tous apo ekei kai einai 1000% eyxaristimenoi.

Anyway epeidi to thema den einai ayto tha ithela na pw ston filo mas na min parei SONY.

Ekana to lathos kai protimisa sony prin 2.5xronia gia na glitwsw 40euros apo to antistoixo pioneer kai apo tote travaw ta malia mou.Nomizw to montelo pou exw einai to MPX40 an thimamai kala kai exei san monimo provlima na xanei epafi i othoni. Ti 1i fora to piga sti sony kai eytyxws gia 20 meres akoma eixa eggyisi kai mou to esiaksan free. Alla meta apo 4 mines pali ta idia. Kai milame gia xontro provlima, stin arxi na min deixnei i othoni tpt kai meta na min pianoun ta koumpia. To eftiaksa pali se ena mastore atis geitonias kai ti glitwsa me 30 euro mono. Arxise meta apo kana 6mino na kanei ta idia kai apo tote xrisimopoiw mono to tilecontrol(koumpia pawn den aggizw).Apo oti exw akousei kai alla montela tis Sony exoun vgei provlimatika.

Den kserw an exoun ftiaksei twra meta apo 2 xronia pantws egw den tha empisteyomoun ksana tin idia etairia

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...